Kelly håper å følge opp suksess

Martin Kelly scoret sitt første mål i det engelske ligasystemet sist helg og håper nå å følge opp den gode starten i Huddersfield. Hobbs kunne feire, mens Ajdarevic fikk prøve seg for Leicester.

Martin Kelly har fått en pangstart på sin utlånsperiode i Huddersfield, med godt spill og scoring i forrige kamp mot Walsall. Spilleren bosatt til vanlig i Warrington fyller 19 år på mandag og vil håpe å følge opp når hans nye klubb i dag spiller hjemme mot Brighton. Huddersfield Town ligger på 9.plass i League 1 og har ingen realistisk mulighet til å greie play-off.

- Det var ekstra spesielt siden det sikret seieren, sier Kelly om sin scoring.

- Jeg har scoret noen i junior- og reservelagsfotball, men det har alltid vært headinger eller avslutninger fra kort hold. Dette var et skudd fra kanten av straffefeltet og det gjorde det enda artigere.

- Det var flere klubber som viste interesse i låne meg, men jeg valgte Town etter en prat med Gary Ablett. Han hadde vært her og var imponert over hvordan klubben var organisert og den støtten det er her. Og jeg var imponert over Lee Clark og trenerstaben.

Manager Lee Clark har sagt at man gjerne vil låne Martin Kelly også til neste sesong.

I toppen av League 1 feiret Leicester mesterskap og opprykk etter 2-2 hjemme mot Scunthorpe i den siste hjemmekampen i går kveld.

 

Jack Hobbs, som tidligere på dagen hadde skrevet under en permanent avtale, spilte hele kampen. David Martin var ikke med i troppen, mens Astrit Ajdarevic kom inn etter 63 minutter som innbytter. Svenske Ajdarevic er nå på utlån ut sesongen i håp om at han også kan få kontrakt med "revene".