Kelly ikke tilgjengelig for lån

Kelly returnerer ikke til Huddersfield. Liverpool ønsker å innlemme 20-åringen i Champions League-troppen. Saunders mister troen på en låneavtale for Bouzanis.

Martin Kelly har vært med i alle Liverpools treningskamper under pre-season. Huddersfield er en av klubbene som har vist interesse for 20-åringen. Han spilte syv kamper for "The Terriers" forrige sesong, og deres manager Lee Clark håpet også å låne forsvarsspilleren kommende sesong. Nå ønsker Liverpool selv å beholde talentet.
- Vi har fått en liten nedtur fordi Liverpool har fortalt oss at Martin Kelly ikke er tilgjengelig for lån, uttaler Clark til Huddersfield Daily Examiner.

- Han har vært imponerende under pre-season deres. De ønsker å beholde ham og innlemme ham i Champions League-troppen.

- Vi respekterer selvsagt deres avgjørelse. Det er skuffende å ikke få Martin hit igjen, men vi må bare forsøke å få tak i neste.

Det er som kjent et krav fra UEFA at hvert lag skal ha åtte hjemmeproduserte spillere i Champions League-troppen på 25. Av de åtte hjemmeproduserte må minst fire være fra egen stall. I tillegg kan hver klubb melde på et ubegrenset antall spillere født etter 1.1.1988 som har vært i klubben i minst to sesonger.

Saunders tviler på låneavtale for Bouzanis
Dean Bouzanis så ut til å være på vei til Wrexham på en låneavtale. Keeperen hadde allerede fått tildelt draktnummer 1 på Racecourse Ground. Nå tviler Wrexham-manager Dean Saunders på om australieren i det hele tatt blir en overgang.
- Bouzanis-situasjonen har vært virkelig frustrende for meg fordi den har kjørt seg litt fast. Jeg er meget skuffet, uttaler Saunders til Western Mail.

- Jeg trodde han skulle komme, men jeg tror ikke det kommer til å skje nå. Jeg er veldig frustrert over det. Men vi spiller i Conference og Liverpool i Premier League. Noen ganger må du stole på dem til å gjøre ting når det passer dem.

- Jeg har hatt erstattere, men det har kommet til et punkt hvor disse guttene har fått tilbud og jeg har måttet si nei. Dette har pågått i seks uker.