Kelly på vei mot EM

England U19 og Martin Kelly beseiret Slovakia U19. England må unngå tap mot Skottland for å nå EM-sluttspillet. Ny australsk keeper på akademiet. Mot samarbeid med keeper-akademi?

England U19 beseiret Slovakia U19 4-1 i den andre av tre EM-kvalifiseringskamper i mellomrunden. Martin Kelly spilte hele oppgjøret på Valley Parade. England står dermed med full pott, og møter erkerivalen Skottland i en helt avgjørende kamp på Bramall Lane mandag. Skottene beseiret Bosnia & Hercegovina 3-0, og engelskmennene vil klare seg med uavgjort for å nå sluttspillet i Ukraina.

Tabell, gruppe 6: 1.England 6-1 6p, 2.Skottland 5-1 6p, 3.Slovakia 2-6 0p, 4. Bosnia & Hercgovina 0-5 0p.

Ny australsk keeper på akademiet
På nettsiden til International Goalkeepers Academy (IGA) i Sydney står det at Liverpool har hentet 15-årige Liam Jacobs etter at spilleren overbeviste på prøvespill i slutten av 2008. Keeperen har trent på The Academy i Kirkby de seneste månedene, og har blitt innlemmet i U16-stallen. Australieren har imponert trenerstaben med sine stabile opptredener.  Også Dean Bouzanis trente på IGA og var i Sydney FC før han reiste til Liverpool.

Samarbeid med keeper-akademi?
Ifølge australske Four Four Two vurderer Liverpool et tettere samarbeid med International Goalkeeper Academy. Flere unge spillere kan i løpet av året få reise fra Australia for å trene med Liverpool. Det er Liverpools rekrutteringssansvarlig Malcolm Elias som har besøkt IGA, og han har blitt imponert over virksomheten.