Kelly videre til EM-sluttspillet

Martin Kelly og England U19 vant 2-1 mot Skottland U19, og er dermed kvalifisert for EM-sluttspillet. Midtstopperen mister i så fall deler av pre-season. Lauri Dalla Valle og Victor Palsson på U21.

Det engelske U19-landslaget beseiret Skottland U19 2-1 i den siste og avgjørende EM-kvalifiseringskampen i mellomrunden. Martin Kelly spilte hele oppgjøret på Bramall Lane. England vant alle tre kampene i mini-turneringen, og er videre til EM-sluttspillet som arrangeres i Ukraina fra 21.juli til 2.august. Tidspunktet for turneringen passer svært dårlig for midtstopperen. Liverpool er midt i sesongforberedelsene, og Rafael Benítez har varslet at han har planer om å gi noen av de unge midtstopperne i klubben sjansen i sommerens treningskamper. Kellys muligheter for spill med de røde vil da svekkes.

Dalla Valle og Palsson på U21
Lauri Dalla Valle er tatt ut på det finske U21-landslaget til en treningskamp mot Sverige U21 i Lahti tirsdag 9.juni. Victor Palsson er den yngste spilleren i Islands U21-tropp til en privatlandskamp mot Danmark U21 i Aalborg. For begge oppgjørene skal spillerne være født etter 1.1.1988, altså de nye U21-landslagene.