Kenny klar til innsats

Kenny Dalglish sier til LFC Magazine at han er klar til å hjelpe LFC, enten det måtte gjelde manageren eller andre i klubben, hvis han skulle bli spurt.

Det har de siste ukene vært rapportert en rekke steder at Kenny Dalglish skal ha vært i samtaler med LFC og Rafael Benitez om en rådgivningsrolle i klubben.

I sin spalte i LFC Magazine hevder legenden at han ikke har blitt spurt direkte om en ny rolle i Liverpool FC, men at han er klar til å gjøre sin innsats dersom det ønskes det.

- Jeg fikk med meg hva som stod og ble sagt i søndagsavisene og på fjernsyn sist helg, men jeg var så langt unna spekulasjonene som mulig siden jeg slappet av sammen med min familie ved Loch Lomond i Skottland.

- Alt jeg kan si for øyeblikket, og som jeg har sagt mange ganger tidligere, er at dersom jeg kan hjelpe Liverpool Football Club på noen som helst måte, da er jeg klar for det.

- Hvis jeg kan hjelpe klubben jeg elsker i en eller annen form er jeg klar til å bidra. Hvis manageren eller andre som driver klubben tror det er en rolle for meg vil jeg være glad for å fylle den.

- På samme måte, hvis klubben synes det beste er at jeg holder meg utenfor da vil jeg ikke bli fornærmet om så skulle være tilfellet.

- Det er alt hva jeg kan si for øyeblikket. Hvis det er noe å si, da vil jeg si det først til supporterne, som er de som holder denne klubben i live.