Kenny tok Steven i forsvar

Kenny Dalglish karakteriserte i rettssaken mot Steven Gerrard Liverpools kaptein som en ansvarsbevisst og ydmyk person. Steven innrømmet slag i retten i dag.

Kenny Dalglish er i Asia med Liverpool FC som klubbambassadør, men en karakteristikk fra Kenny om Steven Gerrard ble lest opp i Liverpool Crown Court i retten i dag. Dalglish har kjent Steven siden han kom til Liverpool som fjortenåring.

- Steven er en veldig ansvarsbevisst mann. Det har han alltid vært. Han er ydmyk og han personalitet kan best beskrives som stille. Steven tar i mot mye dritt ganske enkelt fordi han forsøker å være normal, sto det å lese i Dalglish sin karakteristikk av Liverpools kaptein.

Ifølge CNN innrømmet Steven i dag at han hadde slått til Marcus McGee fordi han nektet å spille musikken som Steven og vennene hans ønsket han skulle spille.

Liverpool-kapteinen har nektet delaktighet i slåsskamp som den eneste av sju tiltalte.

I dag fortalte Steven retten at han kan minnes at han svingte høyrearmen to eller tre ganger i selvforsvar mot McGee. Han visste ikke at McGee hadde blitt truffet av en av vennene hans.

- Jeg oppsøkte ikke situasjonen med den mening å delta i noen slåsskamp. Jeg ble overrasket over hvordan det hele utviklet seg.

29-åringen sa at uoverensstemmelsene og håndgemengen tok fire eller fem sekunder, før han ble dyttet og dratt bort av McGee.

- Det var veldig vanskelig for meg å forklare politiet hvorfor jeg slo først. Vi kranglet og jeg fortalte politiet at jeg følte Marcus kom i mot meg. Derfor reiste jeg armene mine. Jeg trodde han kom mot meg for å slå meg.

Statsadvokat David Turner antydet overfor Steven at Liverpool-kapteinen ikke er vant til at folk sier "nei" til ham fordi folk beundrer og tilber deg, Spør du etter en øl, er det 16 i baren, sa Turner.

Gerrard svarte at folk sier nei også til ham.

- Kanskje ikke hele tiden, men de sier nei, svarte Gerrard da.