Knetrøbbel for Gulacsi

Liverpools utlånte keeper, Peter Gulacsi, har pådratt seg en kneskade. Sisteskansen er dermed et usikkert kort til Herefords kamp mot Hartlepool i League One i morgen. Hiddink om kvart'n.

- Det begynte med at jeg kjente smerter i baksiden av kneet onsdag morgen, forteller Gulacsi til Hereford Times.

- Jeg ønsker å spille på lørdag, men den avgjørelsen ligger nå hos Liverpool, legger han til.

- Jeg har spilt mange kamper i en periode nå, og det er kroppen min kanskje ikke helt vant til. Jeg tror dette bare er en reaksjon på alle kampene jeg har spilt på så kort tid.

Gulacsi har spilt strålende siden han ankom Hereford i februar, og håper å være med å berge klubben fra nedrykk.

- Vi må ha tro på at vi klarer å berge oss. Vi har to kamper til gode, og vi møter andre klubber i bunnstriden som Hartlepool, Brighton og Yeovil. Vi må fortsette å kjempe og jobbe hardt. Vi ønsker å holde oss i divisjonen, avslutter ungareren.

Hiddink spår jevne kvartfinaler
Chelsea-manager Guus Hiddink hevder han vet alt om Liverpool i forkant av neste ukes kvartfinale i Champions League. Det er femte sesongen på rad at de to klubbene barker sammen i denne turneringen.

- Det finnes ingen hemmeligheter i moderne fotball, sier Hiddink til uefa.com.

- Managerne kjenner til spillerne, og spillerne kjenner hverandre veldig godt. Managerne vet hvordan de spiller, så det blir to åpne og jevne kamper, spår nederlenderen.

- Benitez har bevist at han er en veldig smart manager. Jeg ser frem til disse kampene. Det hele vil avhenge av små detaljer, legger han til.