Køhlert snart klar

Nikolaj Køhlerts agent skal i samtaler med Liverpool i dag om spillerens personlige kontrakt. Dyre reservelagsbilletter i Cork. Legender skal spille i Cornwall.

Nikolaj Køhlert er i ferd med å fullføre en overgang til Liverpool. Den danske 16-åringen fra Esbjerg fB blir da den fjerde dansken som nå er i Liverpool. Spillerens agent, Allan Nielsen, bekrefter at de siste detaljene trolig sluttføres i dag.
 - Jeg kan si så mye at det vil være et møte i Liverpool i dag. Det eneste som gjenstår er den personlige kontrakten, uttaler Allan Nielsen ifølge skysports.com.

- Jeg ser ingen umiddelbare problemer. Det skal ikke være noen problemer i det hele tatt. Sist, men ikke minst vil det være opp til Esbjerg. Men jeg er sikker på at dette ikke vil være noe problem.

- Dette er en fantastsikk mulighet for en 16-åring. Han er klar både som person og som fotballspiller. Han vil trolig starte på akademiet med et scholarship før han blir 17.

- Etter det vil han være på reservelaget. Han vil få en treårskontrakt med en opsjon for Liverpool.

- Det er en veldig god kontrakt. Alt som gjenstår er å få på plass detaljene i dag.

Dyre reservelagsbilletter
Liverpool XI, et lag stort sett bestående av reservelagsspillere, skal møte Dunmanway XI på Maria Immaculate Commuity College, County Cork, torsdag 6.august klokken 14.00 lokal tid. Liverpool FC opplyser at billettene koster £35 for voksen og £18 for barn/honnør.

Legendene til Cornwall
Flere tidligere Liverpool-spillere skal spille en oppvisningskamp i Cornwall 9.august. Bob Bolder, Phil Neal, Alan Kennedy, John Wark, Mike Marsh, Howard Gayle, Paul Walsh, Mark Walters, Jimmy Case, John Durnin og Jan Mølby møter et Arsenal Soccer Schools XI ledet av tidligere Exeter City-ving John Hodge. Sistnevnte driver Arsenal Soccer School i Cornwall. Kampen spilles på Mount Wise, banen til Newquay Football Club, klokken 14.00 lokal tid.