Kommenterte ikke Alonso-rykter

Rafael Benítez fikk mange spørsmål om Xabi Alonsos fremtid på dagens pressekonferanse i Bangkok. Liverpools manager ønsket ikke å kommentere spekulasjonene.

Liverpool ankom hotellet i Bangkok klokken 16.00 lokal tid, og de ble møtt av hundrevis av journalister og supportere. Etter et kort måltid stilte Rafael Benítez, Jamie Carragher og Ryan Babel til pressekonferanse på Grand Hyatt Hotell.

Det varte ikke lenge før de fremmøte journalistene begynte å spørre Benítez om Xabi Alonso inntil det ble klart at manageren ikke ønsket å snakke om overgangsspekulasjonene på denne pressekonferansen.
- Han er med oss, og han er tilgjenglig til kampene, uttalte Benítez ifølge liverpoolfc.tv.

- De spanske spillerne, Dossena og Mascherano kom sent tilbake på grunn av Confederations Cup og landskamper, så de vil trolig ikke spille så mye som de andre spillerne.

- Men planlegger du å snakke med ham om overgangsspekulasjonene? spurte en lokal journalist. Benítez svarer sjelden på spørsmål han ikke ønsker å svare på.

- Han er her med oss denne uken, han kan nyte kampene, været og journalistene, svarte Benítez.

Benítez var langt mer seriøs da han fikk spørsmål om denne ukens kamper i Thailand og Singapore.
- For oss er dette et virkelig viktig stadie av sesongen. Alt vi gjør i løpet av pre-season handler om å planlegge for første kamp. Vi skal fortsette med å forberede spillerne denne uken, og vi er ute etter å spille bra i kampene.

- Det var skuffende å tape i Wien fordi vi alltid ønsker å vinne kamper, men det var mye positivt å ta med fra kampen.

- Forhåpentligvis kan vi fortsette å arbeide bra, og fortsette å arbeide hardt her borte.

Jamie Carragher satt ved siden av Benítez, og visekapteinen innrømmer at han allerede har fokus på tittelkampen kommende sesong.
- Det kommer til å bli stor konkurranse i år. Hvis vi kan forbedre oss én eller to prosent på det vi gjorde forrige sesong, så har vi en sjanse.

- Jeg tror at Chelsea vil være tilbake i år. Man City bruker selvsagt penger. Det er viktig å bruke denne tiden godt til å sørge for at vi er klar til den første kvelden borte mot Tottenham.

For Liverpool er et besøk til en lokal sportsklubb det neste på programmet. Deretter er det en mottagelse på hotellet senere i dag. Da skal vertene offisielt ønske Liverpool FC velkommen til Bangkok.