Kongen tror på prinsen

Kenny Dalglish mener at Alberto Aquilani vil vise seg å bli en nyttig forsterkning for Liverpool, nå som italieneren har blitt gitt tid til å trene og spille seg i form.

Utnevnt i sin tid som "King Kenny" av et samlet The Kop, gir nå Kenny Dalglish gode skussmål til han som i Roma ble kalt "Il Principito", eller den lille prinsen. Alberto Aquilani er endelig på banen etter sin lange rehabilitering fra ankeloperasjon og kan være aktuell for en startplass når ligaspillet starter igjen 21.november mot Manchester City.

- For meg ser han ut som en god fotballspiller som har godt overblikk og evnen til å se en pasning, sier Kenny Dalglish i sin spalte i LFC Weekly.

- Med den nåværende skadesituasjonen ville det ha vært lett å skynde ham tilbake i spill, men det ville ikke ha vært fair overfor spilleren. Han kunne da ha endt opp med å være enda lengre ute. Isteden har han fått den opptreningsperioden han har behøvd og han bør vise seg å bli en utmerket tilvekst.

- Vanligvis synes jeg slike landslagsopphold kommer på dårlige tidspunkt, men denne gangen vil det forhåpentligvis hjelpe Rafa til å få hele troppen klar igjen. Det må være gode nyheter.