Krysser fingrene for skadefrie stjerner

Rafael Benitez håper at Fernando Torres og Steven Gerrard unngår flere skader denne sesongen, slik at duoen kan bidra til at de røde slår sterkt tilbake utover vinteren og våren.

Dersom Torres og Gerrard starter kampen mot Arsenal i morgen, vil det være første gang siden 4.oktober at duoen starter en Liverpool-kamp sammen. Resultatene siden den gang har vært langt under pari.

- En del mennesker er overrasket over at jeg fortsatt er så positiv. Jeg er klar over at vi må gjøre det bedre, men jeg synes vi virket mer solide i forrige ligakamp mot Blackburn. Folk sier også at vi må score flere mål, og være mer offensive, men vi har blitt tvunget til å endre på ting hver uke grunnet skader, uttaler manager Benitez til Liverpool Echo.

- Jeg er positiv fordi vi er fortsatt nær en topp fire-plassering trass i at Gerrard og Torres ikke har spilt sammen. Jeg ville selvsagt ha foretrukket å være på toppen av tabellen, men nå er det bare et tidsspørsmål før våre beste spillere er tilbake i form, og da vil vi ha flere muligheter, og vi vil score flere mål og fremstå som en trussel igjen, legger han til.

- Gerrard spiller ballen raskt, han slår gode pasninger og beveger seg veldig bra, mens Torres er en spiller som kan løpe fra forsvarere og skape sine egne sjanser. Du vet at disse to vil score mål når de spiller sammen, og at de vil utgjøre en stor trussel for motstanderen. Det utgjør en enorm forskjell for oss når vi har disse to klassespillerne på topp.

- Fernando har fortsatt litt smerter som han må håndtere, men han jobber hardt foran hver eneste treningsøkt for å få bukt med problemene. Han ser skarp ut, og vi vil fortsette å følge ham på trening. Vi ønsker å få det beste ut av Fernando, samtidig som vi ikke ønsker å ta noen unødig risiko.