Kun Torres på behandlingsbenken

Benayoun, Riera, Aurelio og Johnson er tilbake i trening etter spesialbehandling i Serbia. Kvartetten kan være aktuelle mot City. Gerrard, Ngog og Agger er friskmeldt til City-kampen.

Rafael Benítez avslører at fire av hans spillere kan være aktuelle for Manchester City-kampen etter å ha fått spesialbehandling i Serbia. Det ble antatt at Albert Riera og Yossi Benayoun skulle være på sidelinjen i ytterliggere to uker grunnet hamstringskade, men kan komme til å bli involvert i morgen.

Benítez var så fornøyd med behandlingen spillerne fikk at også Fabio Aurelio og Glen Johnson ble sendt av gårde. Alle fire er nå tilbake på Merseyside, og de har vært med på hele treningsøkter de seneste to dagene.

- Dere vet folk har snakket om at de har reist til Serbia for spesialbehandling, og det er sant. Vi hadde mange rapporter på at landslagsspillere reiste dit, så vi sendte noen spillere, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- De er i trening nå, så vi får se om de kan spille. De har trent de seneste to dagene.

- Det har vært bra. Det er andre navn fra forskjellige lag som har fått denne behandlingen i syv år.

- Det er et  behandlingsprogram for spillere med muskelskader, og det fungerer bra.

De store skadeproblemene Liverpool hadde å stri med før landslagspausen ser nå altså ut til å ha lettet betraktelig. Liverpoolfc.tv opplyser at det er kun Fernando Torres av de etablerte førstelagsspillerne som er på behandlingsbenken, mens Steven Gerrard, David N'Gog og Daniel Agger sies å være klare til City-kampen.

- Han er i bedring. Han hadde en plan om to eller tre uker. Han har fulgt dette og blir bedre, forteller Benítez om situasjonen til Torres.

Philipp Degen er suspendert, mens Jamie Carragher returnerer fra karantene.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.