Kun uavgjort for Real Madrid

Real Madrid spilte 1-1 mot Atlético Madrid i generalprøven før tirsdagens kamp på Anfield. Atlético nærmest seier. Samtidig tok Barcelona tre poeng, og Reals tittelhåp fikk et skudd for baugen.

Real Madrid fikk sin seiersrekke på ti kamper i La Liga brutt da det kun ble 1-1 mot Atlético Madrid i et fartsfylt og intenst lokaloppgjør på Santiago Bernabeu. Samtidig vant Barcelona 2-0 mot Athletic Bilbao. Dermed er økte avstanden mellom Barcelona og Real Madrid til seks poeng, og det virker som den spanske hovedstadsklubben nå må fokusere fullt på Champions League. Det vil antagelig være et ekstra skjerpet mannskap som besøker Anfield på tirsdag.

I dagens byderby kunne Atlético Madrid tatt alle poengene. Atlético rullet opp en flott angrep syv minutter før pause. Sergio Agüero fant Diego Forlán ved 16-meteren. Den tidligere Manchester United-spissen sendte ballen i krysset bak Real-keeper Iker Casillas.  Real Madrid ble møtt med pipekonsert fra egne supportere da laget entret banen i andre omgang. Det var trolig nok til å inspirere de hvite. I det 57.minutt kom utligningen. Raul fant Klaas-Jan Huntelaar i perfekt posisjon bak Atléticos forsvarsrekke. Nederlenderen, som ikke er spilleberettiget i Champions League, satte ballen i nettaket. Atlético ga ikke opp. Både Agüero og Florent Sinama-Pongolle var nær scoring. Spesielt hadde Agüero et par store sjanser.

Pepe og Wesley Sneijder var suspendert.

Real Madrids lag: Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo, Heinze (Salgado 56), L. Diarra, Gago, Robben, Guti (Higuaín 56), Huntelaar, Raúl (van der Vaart 85).
Ubenyttede reserver: Dudek, Metzelder, Drenthe, Faubert.