Kuyt deltok ikke på fellestrening

Dirk Kuyt var en av tre nederlendere som ikke deltok på landslagets fellestrening i Sydney. Benítez' forsvarer har planene klare for sin klient i tiltalen fra FA. Billettinfo Fulham borte.

Dirk Kuyt sto over gårsdagens trening med det nederlandske landslaget grunnet en ankelskade han pådro seg mot Chelsea på søndag. I dag var han en av tre spillere som ikke var med på fellestreningen i Sydney, melder det nederlandske fotballforbundet på sitt nettsted. Dirk Kuyt, Wesley Sneijder og Glenn Loovens trente for seg selv.

Forsvarsplanen klar
1.september ble Rafael Benítez tiltalt for upassende oppførsel i forbindelse med uttalelser om dommer Phil Dowd etter Tottenham-kampen 16. august. Benítez venter fortsatt på kjenneslen fra FA. Graham Bean, som er spesialist på å forsvare managere i saker fremlagt av FA, sier at han vil forklare overfor FAs panel at spanjolen prøvde å være humoristisk.
- De nye FA-reglene har blitt strukturert, uavhengig om noe er sant eller ikke, slik at det ikke kan være av personlig eller støtende karakter, sier Bean til ESPN Soccernett.

- Rafa ble spurt om dommeren, tok ut brillene sine, så på dem og smilte. Det var hans form for humor. Det var ikke ment å være støtende eller personlig. Hvis man ikke kan legge inn litt humor på pressekonferansene, kan vi alle kanskje pakke sammen og reise hjem, og det er latterlig.

Billettinfo Fulham
Liverpool FC har fått tildelt 2911 billetter til kampen mot Fulham på Craven Cottage lørdag 31.oktober klokken 16.00. Billettene koster £49 for voksne, £38 for personer over 65 år og £22 for barn, og går på salg 13.oktober til sesongkortinnehavere med 11 eller flere bortekamper registrert i Premier League forrige sesong.  Fra 16.oktober og 17.oktober gjelder henholdsvis minst syv og fire bortekamper.