Kuyt forsøker å være positiv

Dirk Kuyt er svært skuffet over uavgjort mot City, men laget må fokusere på å vinne mot Real Madrid og resten av kampene i ligaen. Liverpool Echo tror ikke eierne vil gi Benítez oppsigelsesklausul.

Dirk Kuyt mener det er for tidlig å kaste inn årene i kampen om ligatittelen. Nederlenderen scoret Liverpools utligningsmål mot Manchester City, et resultat som gjør at Anfield-klubben ligger syv poeng bak Manchester United.
- Vi får se hva som kommer til å skje, men jeg tror ikke det forandrer mye for oss. Vi må fortsatt vinne våre kamper, sier Dirk Kuyt til Liverpool Echo.

- Vi kan være ordentlig skuffet nå, men vi har en ny stor kamp på onsdag, mot Real Madrid i Champions League, så vi må være fokusert på det. Alt vi kan gjøre er å holde det gående, prøve å få et godt resultat i Madrid , så forsøke å vinne våre gjenstående kamper i ligaen og se hvor vi ender opp.

- Selvsagt er vi svært skuffet over resultatet mot Man City. Vi visste vi måtte vinne for å minske avstanden til United.

- Vi forsøkte alt. Vi kontrollerte 1.omgang, og vi skape et par sjanser, men uheldigvis så klarte vi ikke å score. I 2.omgang var det en nedtur å komme under med 0-1, men vi fortsatte og fikk utligningen. Deretter hadde vi et par sjanser til å vinne kampen, men det ville seg ikke.


Echo tror ikke eierne vil gi Rafa oppsigelsesklausul
Tony Barrett skriver i dagens utgave av Liverpool Echo at det er en del spørsmål som må løses før Benítez skriver under en ny kontrakt. Rafael Benítez vil ha en oppsigelsesklausul dersom klubben blir solgt i nærmeste fremtid. Rafa skal være bekymret for at en eventuell ny eier vil se klubbens fremtid annerledes enn ham selv, og vil derfor ikke å være kontraktsbundet til Anfield skulle det være tilfelle. Men ettersom Tom Hicks og George Gillett søker nye investorer til klubben, så er det lite sannsynlig at de vil imøtekomme Benítez' ønske.