Kuyt glad han får bli på Anfield

Dirk Kuyt er storfornøyd med å ha signert ny kontrakt, og at han får bli i klubben i minst tre år til. Benítez besøkte akademiet. U18 møter Stoke i formiddag.

Dirk Kuyt fulgte i går etter Rafael Benítez og Steven Gerrard, og ble enig med klubben om en kontraktsforlengelse på to år. Dermed er nederlenderen rød de neste tre årene, og det er en avgjørelse hovedpersonen selv er meget fornøyd med.

- Jeg er virkelig fornøyd med avtalen. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse da jeg signerte for klubben, og det er flott å vite at jeg får være med i enhver suksess vi skulle ha de neste tre årene, sier 28-åringen til Liverpoolfc.tv.

- Liverpool er en av de største klubbene i verden, og det å vite at de fortsatt vil ha meg i klubben er fantastisk. I de siste kampene har vi virkelig vist hva vi er kapable til, og jeg ser fram til å hjelpe oss å hjelpe laget videre. Dersom vi fortsetter å jobbe så hardt som mulig, er jeg sikker på at vi kan ha suksess sammen de neste årene.

- Det har vært noen flotte uker, med nyhetene om Rafa og Gerrard sine nye kontrakter, og forhåpentligvis kan vi avslutte uken med seier mot Fulham, og innta tabelltoppen igjen. Vi er inne i en god periode for øyeblikket, og har store kvaliteter i laget vårt. Det er ingen grunn til at vi i fremtiden ikke skal kunne vinne mange troféer sammen. Det er vårt mål.

Benítez besøkte akademiet
Som kjent fikk Rafa gjennomslag på sine krav om mer kontroll over akademiet, da han signerte sin nye femårskontrakt med Liverpool FC. John Owens forteller i sin spalte på Liverpoolfc.tv at manageren kom på besøk på tirsdag.

- På tirsdag kom Rafael Benítez på besøk til akademiet. Han hadde litt tid på grunn av landslagspausen, så det var flott å se ham, og vi hadde en god prat. Dere har kanskje hørt at han skal være mer involvert med akademiet nå, og i løpet av den neste måneden vil vi finne ut hva det vil si.

- Frank McParland har kommet inn for å gjøre en vurdering av akademiet, og han vil rapportere tilbake til Rafa. Så vil de komme med noen forslag, idéer og endringer.

U18 møter Stoke i formiddag
Liverpool U18 ligger på sjetteplass på tabellen, og møter i dag tabellnabo Stoke. Lagene står med like mange poeng så langt, men de helrøde har to kamper til gode, og kan klatre til tredjeplass på tabellen i Premier Acadamy U18 League Group C.

Kampen har avspark kl. 12.00, og vi har liverpool.no-redaktør Torbjørn Flatin på tribunen. Vi vil komme tilbake med lagoppstillinger, scoringer og viktige hendelser.