Kuyt håper på et mirakel

Dirk Kuyt nekter å kaste inn håndkledet i kampen om ligatittelen, og håper nå på et lite ”mirakel” i serieinnspurten.

Liverpool-spillerne vet at det begynner å bli få kamper å hente hjem klubbens 19.ligamesterskap på. Men Dirk Kuyt insisterer på at de røde ikke vil slutte å tro at det er mulig, før det eventuelt måtte være matematisk umulig å ta igjen Manchester United.

- Det blir vanskeligere nå. Vi visste før Arsenal-kampen at vi måtte fortsette å legge press på Manchester United. Vi fikk i det minste med oss ett poeng, i stedet for at det ble tap. Nå må vi kjempe videre til siste slutt, siteres hollenderen i en rekke britiske aviser i dag.

- Vi får bare håpe på et mirakel, da situasjonen er vanskeligere for oss enn den var før Arsenal-kampen. Men vi beviste også mot Arsenal at vi som lag ikke har gitt opp, og at vi aldri gir opp. Så vi får bare håpe at mirakelet skjer.

- Det blir tøft, men klarer vi å vinne våre gjenstående kamper, vil kanskje United slite litt. De må kanskje tape to kamper for at vi skal ta dem igjen, men alt kan skje. Det var viktig at vi fikk med oss det ene poenget fra Arsenal-kampen. Uten det poenget hadde oppgaven nærmest vært umulig.