Kuyt jakter Rush

Dirk Kuyt avanserte til delt 3.plass på listen over Liverpools scorere i den gjeveste E-Cupen, etter sitt seiersmål mot Debrecen. Nå ser han fram mot flere mål i cup og liga.

Dirk Kuyt har scoret imponerende 12 mål på 35 kamper i Champions League, og er med det på delt 3.plass sammen med Terry McDermott for Liverpools målscorere i den gjeveste Europacupen.

Steven Gerrard leder klart med 28 mål i en tid hvor det er lettere å komme med i og det spilles flere kamper i Europas beste selskap, mens det for Dirk er kort vei opp til Ian Rush med 14 fulltreffere.

- Jeg visste ikke om den statistikken, men jeg gjør det nå, sier den sympatiske nederlenderen til Liverpools hjemmeside.

- Det er alltid hyggelig å bety noe for en klubb, spesielt i Europa. Kamper i Champions League er alltid spesielle, slik at jeg er glad for at jeg scoret igjen på onsdag og nå vil jeg prøve å fortsette med det.

- Jeg vil gjerne bli viktigere og viktigere for laget og prøve å gjøre mitt beste. Jeg er fornøyd med hva jeg har vist så langt denne sesongen men jeg er nødt til å holde det gående.

- Jeg føler meg virkelig selvsikker. Jeg har spilt de to siste kampene i en litt annerledes posisjon, men det spiller ingen rolle. Jeg ønsker bare å bidra for laget.

- Alle vet at vi har hatt en dårlig start, med å tape mot Spurs og Villa, slik at vi måtte forandre på ting og prøve å få selvtilliten tilbake. Det har vi gjort ved å vinne tre kamper på rad og nå ser vi fram til lørdag.

- Hver kamp er vanskelig, alle vet at Premier League er en veldig tøff liga. Vi har likevel kvalitet til å vinne slike kamper som mot West Ham på lørdag.