Kuyt klar til å møte City

Dirk Kuyt ble matchvinner i bortekampen mot Manchester City i høst. Nå håper han på dacapo på søndag. Christopher Buchtmann spilte hele kampen da Tyskland U17 slo Skottland.

Dirk Kuyt tror at Liverpool har mer å gå på, både denne sesongen og i årene som kommer.

- Vi har flere spillere som ikke har nådd toppen av sin karriere ennå. Steven Gerrard ser ut til å spille bedre for hvert år som går. Han scorer mange mål, og alle kan se hvor viktig han er. Det samme gjelder Fernando Torres og en håndfull av de andre spillerne, sier nederlenderen til Liverpoolfc.tv.

- Vi har mange unge, talentfulle spillere som har vært lenge i klubben. Jeg tror dette er det beste Liverpool-laget jeg har spilt for, legger han til.

Nå står Manchester City for tur i ligaen. Kuyt gjorde som kjent seiersmålet mot dem i høstens kamp på City of Manchester Stadium.

- Det var en merkelig kamp, og en veldig viktig en. Vi lå under 2-0 ved pause, men vi fikk se et helt annet Liverpool i andre omgang.

- Jeg tror at vi har klart å komme tilbake etter å ha ligget under så mange ganger denne sesongen nettopp fordi vi har spilt sammen så lenge. Alle spillerne kjenner hverandre bedre, og det er som jeg har nevnt flere spillere her som blir bedre for hvert år som går.

Robinho er den spilleren hos motstanderen som Kuyt frykter mest på søndag.

- Han er en fantastisk spiller, som har gjort det veldig bra. Det er ikke lett å komme fra spansk fotball, for spillet er mer fysisk krevende her. Jeg trodde han ville få det tøft, men han har vist at han kan lykkes her. Han har gjort mange mål, og jeg tror han vil vise seg frem enda mer når City får et bedre lag rundt ham.

Liverpool har hatt en lang pause før helgens kamp, og spillerne har fått fri noen dager.

- Manageren ga oss noen fridager, så jeg dro hjem til Holland for å besøke familie og venner. Det var trivelig. Forhåpentligvis får vi så tett kampprogram utover våren at det ikke blir tid til slikt igjen før etter sesongslutt. Det er nemlig ensbetydende med at vi gjør det bra. Vi er klare for siste del av sesongen nå, avslutter Kuyt.

Buchtmann & co slo Skottland
Christopher Buchtmann spilte i går kveld privatlandskamp for Tyskland U17 mot Skottland. Kampen gikk i Livingston, og tyskerne vant 1-0 over vertene. Scoringen kom ett minutt før pause. Buchtmann spilte hele kampen.