Kuyt ønsker Inter-reprise

Kuyt tror 1-0-seieren mot Inter i 2008 kan være en nyttig erfaring mot Fiorentina. Italienske lag gode defensivt. Prandelli bekymret for målhungrig motstander. Tysk dommerkvartett.

Rafael Benítez' mannskap vant 1-0 borte mot Inter i 2008. Dirk Kuyt håper på en gjentagelse mot Fiorentina i morgen.
- Det var en stor kveld på San Siro. Jeg nøt hvert minutt av det. Forhåpentligvis kan vi gjøre det samme mot Fiorentina, sier Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Alle lagene i gruppen vår er gode, men italienske lag er normalt meget sterke i forsvar. Det kan bli vanskelig å reise dit. Det vil også bli tilsvarende med reisene til Lyon og Debrecen.

- Det vil bli stort om vi kan vinne i Firenze og få seks poeng fra de første to kampene. Det vil gi oss mer selvtillit foran de andre gruppespillskampene.

Dirk Kuyt scoret vinnermålet i 1-0-seieren mot Debrecen i åpningskampen. Nederlenderen er nå klubbens tredje mestcorende i den gjeveste e-cupen gjennom tidene.
- Det er flott å være viktig for klubben og score viktige mål i Europa. Forhåpentligvis kan det bli mer i fremtiden og at jeg kan komme høyere opp på listen.

- Det er likevel ikke det viktigste for meg. Å gjøre det bra for liverpool betyr mest av alt.

Prandelli bekymret for målhungrige gjester
Liverpool jakter sin syvende strake seier i alle turneringer mot Fiorentina på onsdag, og de røde har nettet mer enn tre mål i 13 av de seneste 17 ligakampene. Fiorentinas trener Cesare Prandelli liker ikke Liverpools formutvikling.
- Vi skal ikke starte med å være slått allerede, men alle de målene begynner å gjøre meg litt bekymret, sier Prandelli.

Tysk dommerkvartett
Tyskeren Felix Brych er utnevnt til å dømme Fiorentina-Liverpool. 34-åringen får med seg landsmennene Thorsten Schiffner og Mark Borsch som assistenter, mens fjerdedommer er Deniz Aytekin. Brych har dømt Liverpool én gang tidligere, i 3-1-seieren mot PSV Eindhoven i oktober 2008.