Kuyt takket nei til Spurs

Dirk Kuyt avslører at han takket nei til Tottenham før han skrev under for Liverpool. Glen Johnson mener at Harry Redknapp reddet karrieren hans. Ryan Flynn i aksjon for Falkirk.

Dirk Kuyt forteller til Mirror at han avslo et tilbud fra dagens motstander, Tottenham, takket være Rafael Benitez. Nederlenderen forteller at Benitez' ærlige og oppriktige fremtoning overbeviste ham om å velge Liverpool i stedet, selv om landsmannen Martin Jol på den tiden var manager i Spurs.

- Tottenham er en fin klubb. Finansielt var tilbudet jeg fikk fra dem fristende, og i Martin Jol hadde de en god trener. Men med all respekt, så er ikke Tottenham så attraktiv som Liverpool og Arsenal, så Spurs var i grunnen ikke på min liste, forteller Kuyt til tabloidavisen.

Det var måten Benitez håndterte overgangsforhandlingene på som overbeviste Kuyt om å velge Liverpool.

- Liverpool var blant de fem på topp på min liste. Det var veldig viktig at Rafa kontaktet meg personlig. Jeg tror det er et godt råd til andre spillere. Skriv ikke under for en klubb dersom det er formannen eller presidenten som banker på døren din. Du må snakke med manageren, og være sikker på at han ønsker deg. Rafa ønsket meg sterkt. Han var veldig ærlig og oppriktig med meg, og forklarte meg rotasjonssystemet han benyttet. Så jeg fikk umiddelbart stor respekt for ham.

- Redknapp reddet karrieren min
Glen Johnson forteller til Mirror at han står i stor takknemlighetsgjeld til Harry Redknapp, manageren for dagens Liverpool-motstander, Tottenham. Men Johnson akter likevel ikke å gjøre sin tidligere sjef noen tjenester på White Hart Lane i dag.

24 år gamle Johnson var skolegutt da Redknapp oppdaget ham i West Ham. Samme mann hentet ham også til Portsmouth etter at karrieren gikk i stå i Chelsea.

- Det blir flott å møte Harry igjen, men jeg skal gjøre absolutt alt som står i min makt for at vi vinner kampen. Han vil gjøre akkurat det samme for sitt lag, kommenterer Johnson.

- Han er en fantastisk mann, en fantastisk manager, og jeg vil alltid stå i takknemlighetsgjeld til ham.

- Jeg har kjent ham siden jeg var 10 år gammel og spilte for West Ham. Da han hentet meg til Portsmouth reddet han karrieren min. Han ga meg sjansen etter at alt gikk galt for meg på Stamford Bridge. Han ga meg muligheten til å bygge meg opp på nytt igjen, og jeg vil alltid stå i gjeld til ham for at han hadde tro på meg.

Flynn i aksjon for Falkirk
Utlånte Ryan Flynn spilte fra start da Falkirk i går tapte 4-1 borte mot Rangers i den skotske toppserien. Midtbanespilleren ble byttet ut fem minutter før full tid.