Kuyt vil skrive under

Dirk Kuyt blir veldig glad dersom klubben vil forlenge kontrakten hans. Men han mener det viktigste for klubben er å få ordnet kontrakten til Rafael Benitez.På jakt etter brasilianer.

Kuyt vil skrive under
Dirk Kuyt har fortalt Liverpool-ledelsen at han er klar for å signere en ny kontrakt på Anfield så snart usikkerheten rundt Rafael Benitez er avklart og spanjolen signerer.

Kuyts nåværende kontrakt går ut ved enden av sesongen og den nederlandske landslagsspilleren har blitt fortalt av Benitez at hans innsats siden overgangen fra Feyenoord i 2006 har gjort han fortjent til en bedre avtale.

Han innrømmer at situasjonen hans er lavt prioritert i det lange løp, men spilleren som har scoret 22 mål på 94 Premier League-kamper for de røde, sier han er klar for å binde seg lengre til klubben så fort som mulig.

- Signalene er positive, men jeg mener det er viktigere for klubben å få ordnet kontrakten til manageren, sier Kuyt til Sportweek.

- Men hvis klubben bestemmer seg for å tilby meg ny kontrakt, vil jeg være glad. Bedre klubber i Europa enn Liverpool er begrenset, sier han.

 

På brasse-jakt
Liverpool, AC Milan og Barcelona er ifølge magasinet FourFourTwo ute etter den brasilianske vidunderbarnet Keirrison. Den 20 år gamle angriperen spiller i dag for klubben Coritiba, som er eid av Traffic Sports Marketing i en overgang ganske lik som den som førte til at Carlos Tevez ble Manchester United-spiller. Keirrison er på lån i storklubben Palmeiras og har scoret tretten mål i sine første ti kamper denne sesongen. Selv har unggutten sagt at han gjerne vil til Barcelona, men nå har AC Milan sluttet seg til klubbene som er ute etter ham. Her spiller favorittspilleren hans, Ronaldinho, men samtidig har han også uttrykt et ønske om å spille sammen med en annen spiller han setter høyt, nemlig Lionel Messi.