Kvartett ute mot Lyon

Steven Gerrard, Albert Riera, Martin Skrtel og Martin Kelly er definitivt ute mot Lyon. Aurelio, NGog, Agger og Johnson blir testet sent, mens Aquilani kan bli friskmeldt etter virus.

Det var ikke oppløftende nyheter Rafael Benítez hadde å komme med, før den utrolig viktige gruppespillskampen mot Lyon - som nesten er å regne som vinn-eller-forsvinn for de røde i Champions League. Kaptein Steven Gerrard, Albert Riera, Martin Skrtel og Martin Kelly reiser ikke til Lyon for kampen på onsdag.

- Gerrard reiser ikke til Lyon. Det er ingen sjanse for han å kunne spille. Han er på bedringens vei, men vi må vente med han. Han har hatt noen injeksjoner, men vi må vente to-tre dager for å se hvordan han reagerer, sier Rafa til Liverpoolfc.tv.

- Skrtel har heller ingen sjanse. Han har et lite muskelproblem. Det er ikke noe alvorlig, men han kjenner det.



I tillegg til disse, har han fem spillere på skadelisten som er å regne som usikre. Daniel Agger (rygg), Glen Johnson (legg), Fabio Aurelio (legg) og David NGog (ankel) måtte alle melde forfall da Liverpool tok turen til London på lørdag. De fleste trodde de også var smittet av influensaviruset som satte Lucas Leiva og Fernando Torres ute av spill - men Diego Cavalieri og Alberto Aquilani er de foreløpig eneste som har blitt smittet der.

- Agger kommer seg. Han vil reise, og vi vil avgjøre om han spiller da. Han har følt smerter i ryggen, men føler seg mye bedre nå. Vi må vente og se hvordan han reagerer. Fabio er også i forbedring, men han har et problem med leggen, så vi må vente og se. NGog er mye bedre nå, så han kan være tilgjengelig. Johnson trener og jobber med fysioene, men han er veldig usikker for øyeblikket. Han vil også reise, så får vi se.

Alberto Aquilani er på bedringens vei etter viruset han har slitt med, og er tilbake i trening. Dermed kan han være aktuell for Lyon-kampen, hvertfall fra en posisjon på benken, ettersom han nok er et stykke fra å være klar nok til å starte en kamp.

- Aquilani har hatt et virus. Han trente i dag, men virket litt svak. Forhåpentligvis vil han være bedre om to dager, avslutter Rafa.