Kyrgiakos spiller neppe mot Villa

Benítez tror ikke Kyrgiakos spiller mot Aston Villa. Midtstopperen har blitt tildelt trøye nr. 16. Benítez forventer tøff kamp mot Villa. Ennå rom for forbedringer. Rafa hyller jubilanten Kuyt.

Sotirios Kyrgiakos signerte en toårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år på fredag. Den 30-årige midtstopperen har fått tildelt draktnummer 16, men spilleren får neppe sin debut mot Aston Villa om to dager.
- Etter at Sami forlot klubben har vi sett etter en spiller med kvalitet. Sotirios er den type spiller vi har vært på utkikk etter, uttalte Benítez på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Våre supportere har kunnskap om internasjonal fotball, og han har spilt i Skottland, Tyskland og Hellas. Jeg tror alle vet at han er en sterk, aggressiv spiller som er i god luften.

- Han vil være en fysisk tilstedeværelse i begge straffefeltene, noe som er bra for oss. Han er nøyaktig den type spiller vi har sett etter. Han kan tilføre oss noe annet.

Benítez tviler på om Kyrgiakos debuterer mot Aston Villa på mandag.
- Om han spiller? Jeg tror ikke det. Det blir vanskelig.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.

Benítez gjentok at han var godt fornøyd med Daniel Sanchez Ayala i spillerens første kamp fra start.
- Jeg synes han vokste og ble bedre i løpet av kampen. Han var litt nervøs i begynnelsen, men litt etter litt ble han mye bedre. Han vant ballene i luften.

- Det er ikke lett for en ung spiller å spille en offisielle kamp på Anfield, så jeg er virkelig fornøyd med ham. Det er også godt for ham å spille ved siden av Carra.

Liverpool imponerte mot Stoke, men Benítez er sikker på at hans mannskap har mer å gå på.
- Jeg tror spillerne ønsket å bevise at de er gode nok. Det var en god kamp, men det kunne vært bedre. Det er alltid fantastisk å score fire mål hjemme og holde buret rent. Når det gjelder spillet, synes jeg det er mye rom for forbedringer, og det er positivt.

Neste motstander, Aston Villa, har tapt begge kampene hittil denne sesongen, men Benítez føler seg sikker på at Midlands-klubben vil gi god motstand på mandag.
- Villa har veldig gode spillere med ferdigheter og hurtighet, og de er sterke både fysisk og i luften. Det vil bli en vanskelig kamp som alltid i Premier League.

Manageren benyttet også anledningen til å hylle Dirk Kuyt. Nederlenderen når 150 kamper for Liverpool neste gang han entrer banen.
- Det er en fantastisk bragd av Dirk. Dette er en enorm klubb. Å spille så mange kamper her betyr at vi snakker om en god spiller.

- Alle kjenner til hans arbeidskapasitet og kvalitet. Han spilte meget bra for Nederland mot England nylig, så alle kan se at han ikke bare er en arbeidskar.

- Han er en veldig god spiller og en lagkamerat med god mentalitet, og jeg er virkelig fornøyd med ham.