Lampard og Xabi har klarnet luften

Frank Lampard forteller at han og Xabi Alonso rensket luften etter Spania - England, og har ingen problemer med hverandre. Barry tenker ikke på fremtiden før etter sesongen.

Det har vært mye snakk og spekulasjoner om forholdet mellom Xabi Alonso og Frank Lampard. Lagene har møttes 22 ganger de siste fem sesongene, og de to har vært involvert i en del situasjoner på midtbanen.

Lampard brakk blant annet spanjolens ankel i 2005, og ble utvist for en takling på Xabi i februar i år - et rødt kort som tidligere ble trukket tilbake. Han vil gjøre det klart at det ikke er noen vonde følelser dem i mellom.

- Det er noen store dueller mellom oss. Han er en fantastisk spiller. Vi har hatt noen øyeblikk i fortiden, men det har vært mye respekt. Jeg pratet med ham etter Spania-kampen, på grunn av det røde kortet jeg fikk tidligere, og vi rensket luften, sier Lampard til SkySports.

- Det finnes mange viktigere ting enn fotball, og vi burde ikke ha dumme krangler på banen.

Han vet det blir tøft med kamp på Anfield på onsdag, men håper at laget hans får med seg ett bortemål.

- Vi vet at Liverpool er en av de tøffeste plassene å spille i verden, og spesielt på en europacupkveld. Sist fikk vi med oss et bortemål, og klarer vi det igjen så har vi en god sjanse, avslutter Lampard.

En liten funfact før møtet med Chelsea: Da Liverpool møtte Chelsea til semifinalen i 2005 lå de røde 33 poeng bak dem i ligaen. Før kampen på onsdag ligger Liverpool 3 poeng foran. Chelsea har tapt fem ligakamper, Liverpool bare to.

Barry avventer fremtidsprat
Gareth Barry var som kjent Liverpools store overgangsmål forrige sommer. Martin O'Neill klarte å holde på sin daværende kaptein enda en sesong, men dersom det ikke blir Champions League-spill på Aston Villa neste sesong heller, så vil nok Barry linkes sterkt mot Anfield nok en gang.

Mesterligaspill er nemlig Gareth Barry sin store ambisjon, og det har han aldri lagt skjul på. Han mener han må spille i den gjeveste europacupen for å forbedre seg som spiller, og om han skal ha sjanse til å beholde plassen sin på landslaget. Før dagens kamp mot Manchester United på Old Trafford er Aston Villa åtte poeng bak Arsenal, og de skal virkelig levere en sterk innspurt dersom det skal være mulig med Champions League-spill på Villa Park neste sesong.

- Mitt mål er at vi skal ende blant de fire beste og spille Champions League-fotball på Villa Park. Det er mye å be om, men det er mulig å oppnå.

- Dersom det ikke skjer, så vil jeg etter sesongen sette meg ned med Martin O'Neill og snakke om fremtiden min, sier Barry til Setanta.