Landslagsdebut for Ince

Thomas Ince spilte sin første kamp for England U17. Midtbanespillere til Manchester City ser fram til åpen kamp i god atmosfære på Anfield. Gareth Barry vil spille i CL, helst for Aston Villa.

Tap i debuten
England U17 tapte 2-0 mot Portugal i en turnering på Algarve i går. Det vil likevel være en kamp som Thomas Ince vil huske siden sønnen til Paul spilte sin første kamp for landslaget. Ince spilte hele kampen på midtbanen. I dag er det ny kamp mot Frankrike.

- Tror på underholdende kamp
Pablo Zabaleta og Stephen Ireland forventes å spille på midtbanen til Manchester City i ettermiddagens kamp på Anfield. Argentinske Zabaleta håper å komme i duell med landsmannen Javier Mascherano sentralt på banen, mens Ireland er lagets største kreative kraft i maskinrommet. De håper begge på poeng, og forventer en åpen og god kamp.

- Dette er en type kamp, City mot Liverpool på Anfield, som var noe av det som gjorde det attraktivt å komme hit, sier Zarbaleta til hjemmesiden til Manchester City.

- Det er viktig at vi kan reise til Anfield å føle at vi kan få noe ut av det - et poeng eller kanskje tre. Vi har nok i troppen til å kunne gå dit å spille med selvtillit.

- Atmosfæren som er i kamper her er noe jeg virkelig trives med. Fansen støtter alltid sitt lag, og Anfield har en spesiell atmosfære. Jeg har vært der et par ganger som gjest til Javier Mascherano og fansen er hele tiden bak hjemmelaget.

- Jeg besøkte Javier sist uke og ga meg noen kommentarer siden jeg nå spiller på midtbanen og vi kan komme til å møte hverandre. Uansett vil vi være venner etterpå, men jeg håper at det er jeg som er på vinnerlaget.

- Ingen forventer at vi skal vinne denne kampen, men vi vinner ofte kamper hvor det ikke er forventet, hevder Stephen Ireland. - Liverpool er et lag som er ganske likt oss. De liker å spille fotball og kjøre kontringer, slik at jeg tror det blir en god og åpen kamp.

- Tapet som vi fikk mot dem hjemme var vanskelig å svelge. Kampen snudde da Zabaleta ble utvist, selv om vi fortsatt skulle ha vunnet. Jeg tror det kommer til å være i våre tanker på Anfield. Jeg tror det vil være mer plass for oss og at det vil bli underholdende.

Liverpool v Manchester City har avspark kl 16.00, og vi følger hvert spark her på liverpool.no.


Barry vil spille toppfotball

Gareth Barry gjentar det han for så vidt også uttalte i sommer, etter at en planlagt overgang til Liverpool gikk i vasken og han ble værende i Aston Villa. Den nåværende kapteinen på Villa Park har nektet å skrive under en ny kontrakt da han avventer hvordan fremtiden vil bli for laget som i går falt ned på 4.plass i Premier League etter tapet mot Chelsea. Han ønsker en fremtid hos Villa, men kun hvis de er med og kjemper i toppen. I klartekst skulle det bety at han vil spille Champions League neste sesongen, og dersom Aston Villa skulle falle utenom topp fire vil det ikke være utenkelig at Rafael Benitez igjen prøver å sikre seg midtbanespilleren.

- Det vil være lett for meg å spille fotball i Champions League for Aston Villa, sier Barry til engelsk presse. - Det er ikke noe annet sted jeg heller vil spille på det høyeste nivået. Det er lett for meg å gi hundre prosent når jeg spiller for Villa - og jeg ønsker at vi skal komme så høyt opp i ligaen som mulig.

- Det er godt å ha vært lojal til klubben gjennom alle disse årene og ha et fint forhold til fansen. Hvis en kan spille på det aller høyeste nivået vil det være enda bedre. Kampene kommer i rask rekkefølge nå og jeg ser fram til hver og en av dem.