Lar seg ikke distrahere av United

Benítez er ikke berørt av at Manch Utd tok over tabelledelsen. Han er kun fokusert på eget lag som fortsatt er i en god posisjon. Bedøm laget etter antall trofeer, mener Reina. Seier for Buchtmann.

Rafael Benítez lar seg ikke påvirke av at Manchester United tok over 1.plassen i Premier League etter gårsdagens kamper. Liverpool ligger ett poeng bak de røde djevlene før morgendagens Merseyside-oppgjør på Anfield.
- Situasjonen endrer seg ikke, uansett hva de gjør. Vi må ha tre poeng i hver enkelt kamp, og spesielt i lokaloppgjøret, uttaler Benítez.

Han presiserer igjen at ligaen ikke avgjøres i januar.
- Jeg synes det er viktig å påpeke, når folk snakker om tittelen og posisjonen på tabellen, at jeg i august ikke forventet å vinne ligaen i januar.

- Ingen kan forvente det. Hvis vi forholder oss rolig og analyserer situasjonen, så vil det skje i mai. Det er normalt å ha Chelsea, Arsenal, nå Aston Villa og United med i kampen om mesterskapet.

- Vi skal forsøke å holde oss der. Hvis vi ikke kan ligge der [øverst] én uke, så må vi neste uke tenke på å ta tre poeng og komme foran igjen.

- Jeg har tro på laget.

Benítez innrømmer at det er press på spillergruppen for å vinne ligaen for først gang siden 1990. Flere spillere er tilbake fra skade, og manageren mener at de røde fortsatt er på rett spor.
- Det er litt engstelse fordi vi er i en fantastisk posisjon, men vi må være rolige og ta én kamp av gangen.

- Situasjonen er veldig god. Hvis vi er i denne posisjonen i mai, så kan vi ha tro på at dette kan være året, men nå må vi analysere hver kamp og forsøke å bli bedre.

- Vi har Fernando Torres, Martin Skrtel, Alvaro Arbeloa og Fabio Aurelio tilbake, så vi er i en fantastisk posisjon. Vi håper å bli der lenge.

Reina: - Bedøm oss etter antall trofeer
Liverpool skuffet med 0-0 borte mot Stoke forrige helg. Pepe Reina mener at det er for tidlig å bedømme Liverpools sesong.
- Sesongslutt er den beste tiden å analysere spillerne i laget. Da har vi trofeene ved vår side, eller de er på den andre siden, uttaler Reina til Daily Express.

- Det er viktig å vinne et trofé denne sesongen. Hvis det skulle bli ligaen, vil det være utrolig.

De røde møter nå Everton to ganger i løpet av en uke.
- Disse kampene mot Everton er som to finaler. I den ene kjemper vi i cupen, men ligakampen er en fianle også.

- Vi må vinne. Vi kan ikke avgi flere poeng hjemme. Det vil bli vanskelig, men det må være målet.

Seier for Buchtmann
Christopher Buchtmann var med Tyskland U17 på treningsleir til La Manga i dagene før han spilte FA Youth Cup mot Bristol Rovers i midtuken. På La Manga spilte også Tyskland en treningskamp mot Norge. Den vant tyskerne 1-0. Buchtmann spilte samtlige minutter i sin tredje U17-landskamp. Ifølge lagoppstillingen hadde han en rolle sentralt på midtbanen.