Lavezzi-agent gir seg ikke

Til tross for at både Lazio og Liverpool har vært ute og benektet at de røde har lagt inn bud på Lavezzi, sier agenten at det fremdeles ligger inne et bud. Linkes til Real Madrid-flopp.

Rafael Benítez var ute tidligere i uken og benektet at han hadde lagt inn bud på Ezequiel Lavezzi, og hevdet at han ikke var interessert i argentineren. I går gikk også Napoli-president Pierpaolo Marino ut og benektet at de hadde mottatt noe bud fra Liverpool FC. Spillerens agent gir seg ikke, og repeterer at de røde har lagt inn bud på spilleren.

- Pierpaolo Marino fortsetter å lyve. Jeg kan fortelle at en FIFA-agent ga Napoli et bud fra Liverpool på Lavezzi. Dette var en formell prosedyre, ettersom spilleren ikke kan kontaktes direkte fra den interesserte klubben, fordi han er under kontrakt med Napoli, sier agent Alejandro Mazzoni i følge The Independent.

Ezequiel Lavezzi er under kontrakt med Napoli til 2011.

Linkes til Real Madrid-flopp
Tabloiden Daily Mail linker i dag Liverpool til Real Madrid-angriper Javier Saviola. Real Madrid skal som kjent slanke stallen kraftig for å få plass til sine nysigneringer, og den lille argentineren skal være en av de første som må gå. Han har allerede blitt fratatt sitt draktnummer, ettersom Cristiano Ronaldo skal melkes med merkevaren CR9 i Madrid.

Javier Saviola kom til Barcelona fra River Plate i 2001, og var i sine første år i Barcelona en av europas mest ettertraktede angripere. Etterhvert gikk karrieren nedover, og han ble sendt på utlån til både Monaco og Sevilla uten nevneverdig suksess. I 2007 ble han frigitt fra kontrakten, og hentet på bosman av Real Madrid. Han klarte aldri spille seg til fast plass i Madrid, og endte til slutt på 28 kamper (flesteparten som innbytter) og scoret 5 mål for hovedstadsklubben.

I følge Daily Mail ønsker Liverpool å sluttføre handelen som skal være verdt 5 millioner pund, i løpet av neste uke. Vi velger å ta også dette ryktet med en klype salt.