Legetest i helgen

Liverpool Echo tror at Glen Johnson velger LFC fremfor Chelsea. Legetesten vil antagelig gjennomføres i helgen. Et Alonso-salg avhenger av spillerens ønsker. Valdes forlenget med Barcelona.

Gary Prentice i Liverpool Echo føler seg rimelig sikker på at Portsmouths Glen Johnson velger Liverpool fremfor Chelsea. Begge klubbene har fått akseptert hvert sitt bud på spilleren, og Portsmouths daglige leder Peter Storrie har gitt backen klarsignal til å forhandle om personlige betingelser.
- Glen har fått tillatelse til å snakke med to klubber, og jeg tror det er hva han kommer til å gjøre, sier Storrie ifølge Liverpool Echo.

Liverpool FC tror at den engelske landslagsbacken har bestemt seg for å takke ja til en £17M-overgang til Anfield.

Det forventes at han avbryter ferien for å gjennomføre den obligatoriske legetesten i helgen. Diverse engelske aviser antydet tidligere i dag at undersøkelsen ble gjennomført i går, men det skriver altså ikke Liverpool Echo.

Xabi Alonso virker å være usikker på hvor fremtiden hans ligger. Han har tre år igjen av sin kontrakt på Anfield, og Rafael Benítez ønsker ikke å selge midtbanespilleren. Liverpool Echo hevder at manageren bare vil vurdere en overgang dersom Alonso gjør det klart at han ønsker å forlate klubben, og dersom en klubb legger prisforlangende på bordet. Antagelig vil kun Real Madrid være i stand til betale £20M, som Liverpool Echo tror Benítez vil kreve for Alonso.

Valdes forlenget med Barcelona
Ryktet om at Pepe Reina kunne være aktuell som erstatter for Victor Valdes kan trolig legges død. Barcelona-keeperen har kommet til enighet om kontraktsforlengelse frem til 2014 med katalanerne.
- Kontrakten kommer til å bli signert en hvilken som helst dag, uttaler Valdes' agent, Gines Carvajal, til RAC-1.