Legg og rygg plager Aurelio og Agger

Liverpool Echo melder at det var skader, og ikke sykdom, som holdt Fabio Aurelio og Daniel Agger på sidelinja mot Fulham. Kamp mot klokka for å få Fernando Torres spillklar mot Lyon.

Aurelio skal ha pådratt seg en skade i baksiden av leggen, mens Agger igjen skal ha fått problemer med ryggen. David N'Gog skal også være skadet. Dermed kan spekulasjonene om at disse har pådratt seg samme virusinfeksjon som Lucas, Alberto Aquilani og Diego Cavalieri skrinlegges.

Echo skriver også at Liverpool FC er forsiktige optimister med tanke på å få Fernando Torres spilleklar til kampen i Lyon. Spissen vil nå bli fulgt tett av klubbens medisinske stab de neste 48 timene, og det vil bli en kamp mot klokka for å få spanjolen frisk nok til å starte kampen på Stade Garland onsdag kveld.

Echo mener også at Steven Gerrard høyst sannsynlig ikke vil være i stand til å spille i Frankrike. Avisen skriver at mange av de 11 spillerne som måtte stå over kampen mot Fulham heller ikke kommer til å være ombord i flyet til Frankrike i morgen. Benitez skal imidlertid ha håp om at Alberto Aquilani (virus), Fabio Aurelio (leggskade) og Daniel Agger (rygg) skal komme til hektene igjen tidsnok.

- Det er vanskelig når noen av de beste spillere er på behandlingsbordet. Det er tøft å se Gerrard og Torres der. Likeså Johnson og Riera. Vi har mange skader nå. Men noen av spillerne viste karakterstyrke mot Fulham, når vi kun hadde ni spillere på banen, sier Rafael Benitez til lokalavisen.

- Jeg var ganske godt fornøyd med spillerne mot Manchester United og Arsenal. Man kunne se karakterstyrken til troppen i de kampene. I første omgang var jeg overbevist om at vi ville vinne mot Fulham også. Jeg er skuffet etter en merkelig andreomgang.

- Vi må gå til hver kamp med målsetting om å vinne, og neste kamp er mot Lyon, og etter det får vi tenke på Birmingham.

- Det blir vanskelig i ligaen nå, men andre lag kan også komme til å avgi poeng. Vi må vinne mot Birmingham. Det har prioritet i ligaen nå.

- Forhåpentligvis vil vi ha nok rutine og selvtillit til å slå Lyon. Vi vil prøve å henge med både ligaen og Champions League. Kanskje vil David N'Gog være tilgjengelig. Kanskje Gerrard også, men det avhenger av hvordan han responderer på behandlingen. Vi får vente og se.