Leggskade for Alonso?

Det antydes at det var en skade i baksiden av leggen som holdt Xabi Alonso ute av gårsdagens kamp mot Man Utd. Hansen hyller Hyypiä. Barnes mener at Rafa er riktig mann for jobben.

Xabi Alonso var ikke med i Liverpools tropp til kampen mot Manchester United på Old Trafford. Angivelig fordi han hadde pådratt seg en skade i kampen mot Real Madrid på tirsdag. De engelske kommentatorene som kommenterte gårsdagens match antydet at det dreier seg om en skade i muskelen på baksiden av leggen for midtbanespilleren. Dette har ikke blitt bekreftet av offisielle kilder.

Hansen roser Sami
Stopperlegenden Alan Hansen roser Sami Hyypiä for hvordan han taklet situasjonen da han fikk beskjed om å steppe inn for en skadet Alvaro Arbeloa like før avspark på Old Trafford i går.

- Sami er utrolig profesjonell, og han har vært en stor spiller for Liverpool i mange år. Han går foran med et godt eksempel, og skuffer aldri, uttalte Hansen på Match of the Day.

- Han er ikke hurtig, men han er fantastisk til å posisjonere seg og han er god til å lese spillet. Han var utrolig god med venstrebeinet mot United. Det var sensasjonelt. Han er en fantastisk spiller.

- Jeg synes Liverpool spilte en helt utrolig kamp. Vi snakker ofte om hvor viktig det er med fart i dagens fotball, og her fikk vi se hurtighet som fikk Uniteds forsvarsspillere til å se middelmådige ut.

Barnes støtter Rafa
Liverpool-legenden John Barnes mener at Rafael Benitez er riktig mann til å lede Liverpool FC i mange år fremover.

- Jeg tror han er minst like god som alle andre toppmanagere. Jeg vet ikke om noen ny manager som kan komme inn og vinne ligaen for Liverpool. Vi vet alle at United har en sterkere tropp, og de ligger bedre an en Liverpool for øyeblikket. Så en ny manager kommer ikke nødvendigvis til å bedre situasjonen. Jeg mener Rafa definitivt er riktig mann for jobben, uttalte Barnes til BBC Radio 5 Live.