Leggskade for Alonso - lårstrekk for Arbeloa

Alonso sliter med en leggskade, Arbeloa med hamstringen. Superduo har kun ni ligakamper sammmen. Kuyt håper United faller sammen. Ruddock kan miste huset.

Liverpool Daily Post bekrefter i dag det vi antydet i går, nemlig at det var en skade i baksiden av leggen som holdt Xabi Alonso ute av lørdagens kamp mot Manchester United. Lokalavisen bekrefter også opplysningene om at Alvaro Arbeloa pådro seg en strekk i baksiden av låret, en såkalt hamstringstrekk, under oppvarmingen til kampen på Old Trafford.

Det foreligger foreløpig ingen informasjon om hvor lenge den spanske duoen blir ute av spill.

Superduo har spilt bare ni ligakamper sammen
Det er verdt å merke seg at Liverpools to store stjerner, Fernando Torres og Steven Gerrard, kun har spilt sammen i ni ligakamper denne sesongen. Skader har sørget for at antallet er såpass lavt. Nå håper alle med et hjerte som banker for Liverpool FC at dette antallet blir fordoblet før sesongen er omme. Som kjent gjenstår det nå ni ligakamper å spille for de røde.

Kuyt håper at Man Utd får en knekk
Akkurat som Steven Gerrard, håper også Dirk Kuyt at Liverpools 4-1 seier på Old Trafford skal føre til at Manchester Uniteds spillere får en psykologisk knekk som fører til at de avgir flere poeng i serieinnspurten.

Alex Fergusons mannskap var ubeseirede i 2009 før Liverpool vant sin største seier på Old Trafford på over 70 år.

- Dette resultatet medfører et stort løft for våre spillere. Det vil fortsatt bli veldig vanskelig å ta igjen Manchester United. Dersom de vinner sin hengekamp, vil vi være sju poeng bak. Men vi skal gjøre alt vi kan for å vinne våre egne kamper, sier Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Forhåpentligvis vil United slite litt etter dette resultatet. Vi slo dem tross alt 4-1, så de er nok temmelig misfornøyde. La oss håpe at de drar disse taktene med seg til neste kamp, legger 28-åringen til.

Hollenderen innrømmer at det har vært en utrolig uke, med kalasseire både over Real Madrid og United.

- Vi er veldig stolte over å ha slått Real Madrid to ganger, og også å ha slått Manchester United på bortebane. Det har vært en utrolig uke. Vi har fått to meget gode resultater mot to av de beste lagene i Europa. Vi synes det har vært morsomt, og forhåpentligvis vil den gode trenden fortsette i vår neste kamp, mot Aston Villa, avslutter han.

Ruddock sliter med økonomien
Liverpool Daily Post melder at tidligere Liverpool-forsvarer Neil Ruddock kan miste hus og hjem. 40-åringen har mer enn £10 000 i forfalte låneavdrag som ikke er betalt. Ruddock deler huset i St Leonards i East Sussex med modellkjæresten Leah Newman (27) og deres to år gamle datter Pebbles. Ruddock legger skylden for betalingsproblemene på skilsmissen med ekskonen Sarah (39).

- Grunnen til at jeg ikke har penger er min ekskone og mine barn. Mesteparten av mine penger har gått til dem. Mitt råd er: Skill deg ikke! Situasjonen er ille. Det har vært en misforståelse mellom meg, banken og låneinstitusjonen. Jeg håper alt skal ordne seg, siteres den tidligere midtstopperen.