Leto i trøbbel

Nettstedet norskefans.no hevder at Sebastian Leto kan ha spilt sin siste kamp for Olympiakos, hvor han på tiden er på utlån fra Liverpool, etter en voldsom krangel med klubbens trener.

Den langhårede venstrevingen Sebastian Leto har etter hvert spilt seg til en fast plass for det greske topplaget, og ifølge norskefans.no, skal både spiller og klubb tidligere ha sagt at de ønsket å forlenge utlånsavtalen med Liverpool i ytterligere en sesong.

Idyllen skal imidlertid ha blitt brutt de siste ukene hvor spilleren etter sigende skal ha fått advarsler etter å ha vist dårlige holdninger på trening, og også i en kamp mot St.Etienne i UEFA-Cupen forrige uke. Et oppgjør hvor Olympiakos tapte 3-1 hjemme mot franskmennene og hvor Leto gjorde en svak kamp.

22-åringen ble så satt ut i troppen til helgens kamp mot PAO. En forbannet argentiner skal så nærmest ha sabotert dagens trening hvor han etter en heftig diskusjon ble sendt hjem av treneren Valverde. På veien ut skal Leto ha reagert med å skyte to baller tilbake inn på feltet, og som traff annenkeeper Pavel Kovac og trener Valverde så denne gikk i bakken.

Verken trener, spiller eller klubb har så langt uttalt seg om hendelsen.