Leto tilbake i varmen

Liverpools utlånte ving Sebastian Leto har skværet opp med Olympiakos-trener Valverde, og spilte en knapp time for det greske laget i kveld. Chelsea passerte Liverpool på tabellen.

Sebastian Leto var tilbake i startoppstillingen til Olympiakos igjen etter å ha vært ute av laget de siste to ukene på grunn av en krangel med trener Valverde. Han ble imidlertid tatt av banen etter 56 minutter av dagens hjemmekamp mot Iraklis. Da var stillingen 0-0, og tatt i betraktning at sluttresultatet ble hele 5-0 til Olympiakos kan det kanskje spøke for at Leto starter neste kamp.

Chelsea passerte Liverpool
Chelsea vant i dag 1-0 over Manchester City på Stamford Bridge, noe som betyr at Liverpool ble passert på tabellen av London-klubben og nå er nede på tredjeplass igjen på dårligere målforskjell enn Guus Hiddinks mannskap. Liverpool har 28 plussmål, mens Chelsea har 33.

Aston Villa tapte på sin side terreng til Liverpool, da Tottenham ble for sterke og vant 2-1 på Villa Park. Det er nå ni poeng som skiller Liverpool og de to lagene på plassene bak de røde på tabellen, Arsenal og Aston Villa.