Leto vant gresk cupfinale

Leto gresk cupmester etter straffedrama. Sesongavslutning i League One og League Two. Martin Kelly måtte ut med ryggskade. Seier for Ajdarevic. Tap for Pennant, Gulácsi og Lindfield.

Sebastian Leto var med å vinne den greske cupfinalen. Kantspilleren startet oppgjøret for Olympiacos mot AEK Athen, men ble byttet ut etter 62 minutter. AEK scoret i siste spilleminutt, og så ut til å gå mot en 3-2-seier. Olympiacos utlignet seks minutter på overtid. Etter 120 minutter sto det 4-4. Olympiacos vant til slutt straffesparkkonkurransen med 15-14. Olympiacos har hentet hjem både serie og cup denne sesongen.

I League One måtte Martin Kelly forlate banen etter 36 minutter med en ryggskade. Huddersfield avsluttet sesongen med å spille 1-1 mot Leyton Orient på Matchroom Stadium. "The Terriers" endte til slutt på 9.plass.

Péter Gulácsi voktet for nedrykksklare Hereford i 0-1-tapet hjemme mot MK Dons.

Astrit Ajdarevic ble byttet inn for Leicester da divisjonsvinneren beseiret Crewe 3-0 på fremmed gress. Alle målene kom før svensken entret banen. David Martin var fortsatt ute.

Accrington Stanley tapte 0-1 mot Bury på Gigg Lane. Craig Lindfield var på banen samtlige minutter for bortelaget. Kampens eneste scoring kom på et straffespark på overtid.

I morgen er det sesongavslutning for Paul Anderson og Adam Hammill i The Championship.

I Premier League spilte Jermaine Pennant spilte 1.omgang da Portsmouth tapte 0-3 mot Arsenal på Fratton Park.

I tysk Bundesliga møter Hertha Berlin Hamburger SV i morgen, men det blir uten Andriy Voronin. Ukraineren soner sin siste kamp av tre etter utvisningen mot Hannover 96 11.april.

Miki Roque er tilbake for avdelingsleder FC Cartagena i spansk Segunda B til morgendagens kamp mot Merida UD etter å ha sonet én kamps karantene i 3-1-seieren mot UD Fuerteventura forrige helg.