LFCSCSB sponser Viasat på Rødnesedagen

Kveldens programledere på Viasat-sendingen er sponset av Supporterklubben ifm Rødnesedagen. Vi oppfordrer alle medlemmer om å gi sin støtte til Redd Barna.

I forbindelse med Redd Barnas "Rødnesedag" har Supporterklubben sponset effekter til programlederne i kveldens Viasat-sending. Vi oppfordrer samtidig alle våre 36.000 til å bli med å gi sin støtte til Redd Barna. Oppfordringen går også til alle Liverbirdsklubber som har samling i dag.

 

Frode Øverli har tegnet en rødnese-tegning til årets offisielle Rødnesedagen-t-skjorte. Atle Antonsen står velvillig modell (bildet).

Rødnesedagen er en annerledes innsamlingsaksjon. Både fordi vi skal bruke humor og fordi alle er invitert til å være med! I hele november kan du ta på deg rød nese og gjøre morsomme, tullete og tøysete ting til inntekt for Redd Barna.

Supporterklubben gjør oppmerksom at vi IKKE oppfordrer medlemmer til å gjøre narr av andre lags managere som eventuelt skulle være kjent for å få rød nese av og til?

Kjøp tskjorte og rød nese
Den spesialtegnede Pondus-skjorten finnes i et begrenset opplag, og er laget eksklusivt for Rødnesedagen 2009!

Gå inn på www.rodnesedagen.no å få tak i ditt eksemplar. T-skjorten koster kun kroner 250 kroner stykket og finnes i både dame- og herremodeller.

Her kan du også kjøpe din egen "rednose" - eller Rødnese som det heter på norsk.