Ligaen har førsteprioritet for Torres

Etter å ha vært så nær i fjor, satser Fernando Torres nå alt på at Liverpool skal ta sitt 19.ligamesterskap denne sesongen. Rio Ferdinand tror det vil stå mellom ”de fire store” også i år.

Fernando Torres er ikke i tvil om at det er ligaen som skal prioriteres i Liverpool denne sesongen.

- Vi har bevist at vi kan slå lag som Manchester United og Chelsea, men det er i kamper som den borte mot Tottenham på søndag at vi må bevise våre tittelambisjoner. Det er ikke lett å få med seg alle poengene fra Tottenham, men dette er kamper vi må vinne om dette skal bli vårt år, uttaler stjernespissen til Daily Mail.

- Jeg undrer ikke på om vi kan vinne ligatittelen. Jeg tenker bare at vi må gå til topps. Vi kom så nærme i fjor, men for mange av spillerne var det deres første skikkelige titteljakt. Erfaringen fra i fjor kan komme godt til nytte denne sesongen.

- Vi trenger ikke å forbedre oss mye fra i fjor for å gå til topps. Det er bare en liten forbedring som trengs for å gi fans og spillere den tittelen de har lengtet etter i lang tid nå. Dette er det beste Liverpool-laget på mange år. Det sier flere av de rutinerte spillerne. Nå er tiden inne. Sølv er ikke godt nok for meg.

Også Rio Ferdninand hos erkerivalen Manchester United regner med at Liverpool blir å regne med i kampen om ligatronen.

- Selvsagt vurderer du dine rivaler. Det har vært de samme lagene de siste sesongene. Liverpool ble nummer to i fjor, og vil være med i tittelkampen igjen. Det vil også Chelsea, som har en ny manager med nye ideer. Arsenal har også en talentfull ung tropp, sier Ferdinand til Daily Mail.

- Manchester City har investert tungt, mens Everton, Aston Villa og kanskje Tottenham også vil være med i tetbildet. Kanskje vil det komme en overraskelse fra et annet lag også, som for eksempel West Ham, legger han til.

- Til syvende og sist tror jeg topp fire vil bestå av de samme klubbene som i fjor, om jeg skal være ærlig.