Ligastart for reservene

John McMahon ser fram kveldens ligaåpning mot Blackburn og antyder at flere fra førstelagstroppen vil spille. Treneren kommenterer at unge ungarere har blitt lånt ut.

Liverpools reservelag spiller i kveld sesongens første offisielle kamp, borte mot Blackburn. Trener John McMahon disponerer et ungt mannskap, men tror at flere at de i førstelagstroppen som ikke har fått spille under sesonginnledningen vil bli sendt av gårde med reservene i kveld for å få matchtrening.

- Jeg ser fram til kampen, sier McMahon til Liverpools hjemmeside. - Vi har hatt noe som virker å være en lang pre-season med plenty av kamper, men det vil aldri bli som offisielle kamper.

- Resultatene under pre-season har vært ok, men noen ganger kan det dekke over hva vi er ute etter i forhold til prestasjoner og standard. Jeg synes vi kunne ha vært bedre i noen kamper og vi føler at vi har mer inne.

- Vi vet ikke hvilket lag Blackburn vil stille med. Jeg tror at på dette stadium av sesongen vil de fleste lag være sterke og fylt med spillere som er på grensen til førstelaget og som behøver kamper. Jeg tror vi også kommer til å ta med flere fra vår førstelagstropp som behøver matchtrening.

- Dette har vært en læreprosess for meg, sier McMahon som kom til Liverpool i sommer. - Når du ser på de fasilitetene og det personellet som vi har her - da kan du ikke gjøre annet enn å lære hele tiden fra folk som Rafa, Sammy og Mauricio Pellegrino.

- Det kommer til å bli en progresjon og vi ønsker å se at spillere utvikler seg, forhåpentligvis raskt men med en endelig resultat hvor de har en mentalitet og kvalitet som gjør at de kan komme på førstelaget og beholde plassen der, ikke bare spille av og til.

Krisztian Nemeth og Andras Simon har nylig gått til henholdsvis AEK Aten og Cordoba på utlån, og John McMahon forklarer hvorfor.

- Krisztian er kommet til et stadium i karrieren hvor han behøver å spille regelmessig, slik at det var en god overgang for ham. Det er annerledes med Andras. Forhåpentligvis vil han komme tilbake med mye mer erfaring og som han kan bygge videre på.

Kampstart Liverpool reserver v Blackburn reserver er kl 20.00, og vi følger kampen her på liverpool.no.