Liker ikke at Torres skal spille landskamp

I et intervju Rafael Benitez har gitt til Marca skinner det gjennom at han misliker at Fernando Torres skal spille landskamp på onsdag. Shaun Wright-Phillips får ikke spille mot Liverpool.

Rafael Benitez er ikke akkurat overbegeistret over at Fernando Torres skal spille landskamp for Spania mot England på onsdag.

- Torres er tatt ut i troppen, så jeg bør vel kanskje ikke si så mye mer om saken, siteres Liverpool-manageren i Marca.

- Han er ikke helt tilbake i form etter skadene ennå. Det kan man se når han spiller, sier Benitez videre.

- Selv om han nær hadde scoret hat-trick mot Chelsea, så er han ikke 100% ennå. Jeg ser ham på trening hver dag, og noen ganger virker han å være tilbake på sitt beste, mens han sliter andre dager.

Liverpool har hele fem spillere med i Spanias tropp, nemlig Pepe Reina, Alvaro Arbeloa, Albert Riera og Xabi Alonso i tillegg til Torres.

- Det er interessant at Spania har flere spillere fra Premier League enn fra den spanske ligaen i troppen.

- Vi har fem spillere med i troppen, og vi har snakket med Del Bosque og den fysiske treneren for å informere dem om tilstanden til våre folk. Men vi vet at de kommer til å spille uansett, avslutter en ironisk Benitez.

Wright-Phillips ute mot Liverpool
Manchester City gjester Anfield i Liverpools neste ligakamp, søndag 22.februar. Det blir uten Shaun Wright-Phillips, som i dag ble ilagt en karantene på tre kamper av fotballforbundet. City-spilleren ble funnet skyldig i voldelig oppførsel etter en situasjon med Rory Delap i Citys 1-0 seier over Stoke nylig. Dermed må han stå over Citys bortekamper mot Portsmouth, Liverpool og West Ham.