Lindfield lånt ut igjen

Craig Lindfield vil spille for Accrington Stanley under resten av 2008/09 sesongen. Emiliano Insua spilte igjen uavgjort i det søramerikanske U20 mesterskapet, i en jevn og spennende gruppe.

Nok en ung spiss lånes ut
På samme dag som Krisztian Nemeth har gått til Blackpool, opplyses det at Craig Lindfield vil tilbringe resten av sesongen i Accrington Stanley i League 2.

Den tidligere toppscoreren på juniorlaget har tidligere vært utlånt til klubber som Notts County, Chester og han var i Bournemouth under første halvdel av 2008/09.


2-2 mot Colombia
Argentina U20, med Emiliano Insua på laget, slapp med skrekken da man kom tilbake fra 0-2 og spilte 2-2 mot Colombia i det søramerikanske mesterskapet.

I gruppe A har dermed både Venezuela, Argentina, Colombia og Ecuador fem poeng på tre spilte kamper, mens Peru er ferdigspilt jumbo med null poeng.

Det betyr at de siste kampene Venezuela - Colombia og Argentina - Ecuador vil bli helt avgjørende for hvilke tre av disse fire lagene som går videre til mellomspillet. Argentina må ha uavgjort for å være sikre på avansement.