Liverpool bekrefter Kyrgiakos-overgang

Liverpool FC bekrefter at de i dag har blitt enige med AEK Athen om en overgang for den 30 år gamle midtstopperen Sotirios Kyrgiakos til Anfield. Bare den medisinske testen gjenstår.

Liverpool har i dag blitt enige med AEK Athen om en overgang fra gresk fotball for midtstopper Sotirios Kyrgiakos. Bare den medisinske testen gjenstår, ifølge liverpoolfc.tv. 30-åringen vil ankomme Melwood for å gjennomføre den medisinske undersøkelsen allerede før helgen.

- Overgangen er nesten fullført. Kun den medisinske testen gjenstår. Han er en erfaren spiller som forhåpentligvis kan hjelpe oss i forsvar, sier manager Rafael Benitez til klubbens offisielle nettside.

- Han har erfaring fra britisk fotball med Rangers. Etter det var han innom Frankfurt, og han er også en erfaren landslagsspiller. Han er god i lufta, sterk og aggressiv. Vi var ute etter en erfaren spiller.

- Han vil gjennomføre den medisinske testen denne uken. Det må skje før helgen, legger manageren til.

Benitez svarer også på spørsmål om hvilke konsekvenser dette vil få for de unge midtstopperne Martin Kelly og Daniel Ayala.

- De unge spillerne vet de trenger erfaring, så å lære av folk med en slik erfaring som Kyrgiakos må være midt i blinken.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.