Liverpool FC skal promotere Spania

Liverpool FC melder at de har inngått en treårig samarbeidsavtale med det spanske turistkontoret, Turespaña. Dette er organisasjonen som promoterer Spania som internasjonalt reisemål.

Liverpool FC blir nå hva Turespaña kaller "Official Destination Partner". Klubbens klare linker til Spania har vært med på å sikre avtalen. Turespaña vil nå benytte samarbeidet med Liverpool FC til å promotere Spania over hele verden.

- Vi er i ferd med å utvikle en markedsføringsstrategi der vi satser på å dra nytte av populariteten til en rekke spanske idrettsutøvere innenfor grener som fotball, tennis, basketball og bilsport. Liverpool FC er den klubben i Premier League som har den sterkeste tilknytningen til Spania, og var dermed et soleklart førstevalg for oss. Nå ser vi frem til et langsiktig samarbeid med klubben, som gjør at vi får tilgang til Liverpools enorme supporterskare. Vi sikter oss spesielt inn mot supporterne i Storbritannia og Asia, uttaler Turespañas markedsføringssjef Enrique Ruiz de Lera.

- For Liverpool FC er det fornuftig å samarbeide med Turespaña. Det moderne Liverpool FC har klare linker til Spania, takket være en spansk manager og flere spanske spillere. Denne linken er kjent over hele verden, og vi ser frem til å samarbeide om en rekke prosjekter, uttaler Liverpools kommersielle direktør Ian Ayre.