Liverpool klare til å punge ut for Tevez?

Skal man tro The Times er Liverpool en av fem klubber som har sagt seg villige til å betale de £25M som Kia Joorabchian krever for Carlos Tevez. Gabriel Heinze linkes igjen til Liverpool.

The Times skriver i dag at Manchester City og Liverpool er to av fem klubber som har sagt seg villige til å betale £25M for Carlos Tevez i sommer. I tillegg til de to nordvest-klubbene skal enda en engelsk toppklubb ha sagt seg villig til å betale den angitte summen. Det samme har to europeiske storklubber. The Times hevder den ene av disse er Real Madrid.

Manchester United skal fortsatt ikke ha sagt seg villige til å innfri kravet til Joorabchian, mannen som styrer selskapene som eier Tevez. Argentinerens toårige lånekontrakt med Old Trafford-klubben løper ut ved utgangen av juni.

The Times skriver at det synes som om Tevez har bestemt seg for ikke å fortsette karrieren i United, uansett om Manchester-klubben skulle innfri prisforlangende. Avisen tror at det vil bli tatt en endelig avgjørelse om argentinerens fotballfremtid i løpet av noen få dager.

Javier Mascherano vil i alle fall like det om landsmannen og kameraten kommer til Anfield.

- Jeg håper vi kan regne med Tevez. Han ville vært et fantastisk kjøp for oss. Men det blir tøff konkurranse om hans signatur, da det er mange klubber som er interessert i ham, siteres midtbanespilleren.

Heinze linkes igjen
Rafael Benitez var ivrig etter å sikre seg venstrebacken Gabriel Heinze da argentineren forlot Manchester United. Alex Ferguson tillot imidlertid ikke en overgang til erkerivalen, og Heinze endte som kjent opp i Real Madrid isteden. Nå skriver tabloidavisen Mirror at Heinze har fått beskjed om at han kan få forlate Real for kun £4M i sommer, og dette skal ifølge avisen ha fått Rafa til å vurdere et nytt forsøk på å sikre seg forsvarsspilleren.