Liverpool ønsker å bli holdt informert

Liverpool ønsker å bli holdt informert dersom Hamilton Academical bestemmer seg for å selge James McCarthy. Christopher Buchtmann spiller semifinale i ettermiddag.

Hamilton Academical skal i går ha avslått et bud på £400 000 fra Celtic på "Årets unge spiller" i Skottland, James McCarthy. Celtics bud skal ha vært like stort som budet som Portsmouth fikk avslag på for en drøy uke siden.

Den skotske avisen Daily Herald forteller imidlertid at Swansea nå har kommet på banen med et bud på £2M, altså fem ganger så mye som Celtic og Portsmouth var villige til å betale for spilleren. Dette skal ha fått Liverpool til å be Hamilton om å bli informert før noe bud blir akseptert av den skotske klubben.

McCarthy selv skal ha et stort ønske om å spille for Celtic, og Celtic skal ha prøvd å lokke ham med lovnad om £10 000 i ukelønn, noe som ville ha gjort ham til den best betale tenåring i skotsk fotball.

Buchtmann spiller semifinale i ettermiddag
Liverpool-forsvarer Christopher Buchtmann skal i ettermiddag ut i semifinale i U17-EM. Kampen mellom Tyskland og Italia spilles på Paul Greifzu-stadion i Dessau-Rosslau. Avspark er klokken 17.45, og kampen blir vist live på Eurosport.