Liverpool res - Hull res 4-1

Liverpool er i ferd med å feste grepet om topplassen i reservelagsserien. De røde vant 4-1 over Hull, og har nå seks poengs forsprang ned til Man Utd på andreplass.

Liverpools lag: Martin Hansen, Emmanuel Mendy, Robbie Threlfall, Daniel Ayala, Stephen Darby, Steven Irwin, Nikola Saric (Victor Palsson 56), David Amoo, Nathan Eccleston, Daniel Pacheco, Alxander Kacaniklic (Christopher Buchtmann 79).
Ubenyttede reserver: Dean Bouzanis, Jordy Brouwer, Nicolaj Køhlert.

Hulls lag: Mark Oxley, John Leonard, Danny Wilkinson, Nicky Featherstone, Dean Deagle, Tom Cairney, Sonny Bradley, Nathan Hanley, Mark Cullen (Daniel Emerton 84), Yann Ekra, Ryan Kendall.
Ubenyttede reserver: Billy Ward, Joe Fox, Gavan Holohan, Lee Wright,

1.omgang:
1.min: Hull tar avspark. Stephen Darby i en uvant rolle som midtstopper. Daniel Pacheco spiller sentralt på midtbanen, sammen med Steven Irwin. På topp finner vi duoen Saric og Eccleston.

1.min:  Steven Irwin med et godt skudd som dupper ned like over tverrliggeren.

4.min: Alexander Kacaniklic har startet friskt ute på venstreflanken, og legger sitt andre gode innlegg på de første fire minuttene. Dessverre er det ingen røde i boksen til å ta vare på innleggene.

6.min: Liverpool-keeper Martin Hansen er ute på en liten skovtur, men de røde får ryddet opp.

13.min: Pacheco med et skuddforsøk som går over, etter at Eccleston har forsøkt å tråkle seg gjennom Hull-forsvaret uten å lykkes.

17.min:  Tom Cairney får gult kort etter å ha holdt Steven Irwin i trøya midt på banen.

19.min: Eccleston prøver igjen å drible seg gjennom Hull-forsvaret, men blir stoppet. Kacaniklic med et skuddforsøk som blir blokkert.

24.min: Amoo på et flott raid inn i feltet, men får ikke lagt et skikkelig innlegg når han kommer til dødlinja.

26.min: Ayala rydder unna et Hull-frispark med en kraftfull heading.

27.min:   1-0 AMOO. Alexander Kacaniklic kommer til dødlinja og får lagt perfekt tilbake til David Amoo. Vingen vender elegant av sin mann, og setter ballen kontrollert i hjørnet.

29.min: Pacheco slår en gjennombruddspasning i retning Saric, men keeper Oxley rekker ballen før dansken.

31.min: Eccleston utfordrer igjen Hull-forsvaret, og sender i vei et godt skudd som Oxley må kaste seg ned til høyre og redde.

32.min: Kacaniklic fyrer av et langskudd, men skuddet er for løst og byr ikke på problemer for Oxley.

34.min: Gjestene på en sjelden visitt oppe hos Martin Hansen. Venstreback Deagle slår et innlegg som går bak mål og lander på nettaket.

41.min:  Pacheco vinner tilbake en ball, og fyrer løs et godt skudd fra 20 meter. Oxley må gi corner.

41.min:  Ayala er nær ved å flikke hjørnesparket i mål, men et Hull-bein er i veien. Corner fra motsatt side, som blir resultatløs.

Pauserapport: Liverpool har dominert stort i første omgang, og Hull har kun kommet på noen få sporadiske angrep. Vi har vel ikke notert en eneste reell målsjanse for gjestene. Liverpool har til tider vært livlige, og spesielt har vingene Alexander Kacaniklic og David Amoo imponert. Sistnevnte har vært veldig god, og scoret et flott mål da han rolig og behersket vendte opp og satte ballen inne ved stolperota i nærmeste hjørne. Daniel Pacheco har også utmerket seg positivt. Likeså har Nathan Eccleston kommet på noen gode raid, men han har en tendens til å gå for lenge med ballen, og dribler seg dermed til slutt fast. Bakover har Ayala og Darby hatt full kontroll i midtforsvaret, mens Mendy har vært god på høyrebacken.

2.omgang:
46.min: Liverpool setter i gang andre omgang.

46.min:  2-0 ECCLESTON. Liverpool drar opp et flott angrep nesten umiddelbart. Threlfall og Kacaniklic kombinerer ute til venstre, før ballen ender hos Pacheco. Spanjolen drar seg elegant til dødlinja og legger et perfekt innlegg som Eccleston enkelt kan styre i mål.

48.min: Featherstone med et elendig skuddforsøk for gjestene.

49.min:  3-0 SARIC. David Amoo går på løp, drar av en mann og legger et perfekt innlegg til Saric. Dansken bredsider ballen kontant midt i mål fra 6-7 meters hold. De røde holder lekestue med Hull nå. For øvrig Sarics første scoring i helrødt.

56.min:  Liverpool gjør sitt første bytte. Victor Palsson erstatter Nikola Saric.

58.min:  Pacheco med et fantastisk langskudd som treffer utsiden av stanga helt oppe i krysset. Det skuddet hadde fortjent å ende i nettmaskene!

59.min: Martin Hansen i ferd med å dumme seg ut, når han klarerer rett i kroppen på Stephen Darby. Heldigvis triller ikke ballen i mål.

60.min: Kacaniklic med et nytt godt innlegg fra venstre, men ingen røde på bakre stolpe til å omsette det i tellende resultat.

63.min:  Hulls Cullen må ta telling etter å ha fått en smell i bakhodet i en hodeduell med Ayala.

68.min: Kacaniklic drar seg inn i feltet, men skyter fem meter utenfor når han skal forsøke å skru ballen opp i langhjørnet.

72.min:  Kendall må ha behandling etter en duell med Ayala.

76.min:  4-0 AMOO. Pacheco gjør en fantastisk jobb når han stjeler en ball nede ved cornerflagget. Trass i at han blir hindret av Hull-forsvareren kommer han seg på beina igjen, og slår en perfekt 45 grader til Amoo. Han dundrer ballen mot mål, men Oxley redder flott. Returen setter imidlertid Amoo selv i mål. Pacheco har vært involvert i forarbeidet til alle Liverpools tre mål i andre omgang.

78.min:  Mendy er for sent inn i en situasjon, og Hull får frispark centimetre utenfor 16-meterstreken. Frisparket går i muren, før gjestene får to sjanser til. På den siste gjør Martin Hansen en glimrende redning.

79.min:  Christopher Buchtmann erstatter Alexander Kacaniklic.

81.min:  Amoo er nær ved å gjøre sitt tredje mål, men Oxley redder vingens skudd fra skrått hold.

83.min:  Martin Hansen holder et godt skudd fra Featherstone i fast grep.

84.min:  Oxley må gi corner på et langskudd fra Palsson.

85.min:  Hull gjør et bytte. Daniel Emerton inn for Mark Cullen.

86.min: Martin Hansen kommer litt for sent inn mot Cairney, og Hull får straffespark.

87.min:  4-1 CAIRNEY (STRAFFE). Tom Cairney tar selv staffesparket, finter ut danske Hansen og scorer sikkert.

89.min:  Et Hull-innlegg fra høyre lurer nesten Hansen ved å gå rett i mål. Dansken får fistet til corner.

90.min:  Pacheco med et nytt fantastisk raid, og Amoo er nær ved å score fra kloss hold på det lave og harde innlegget. Ballen går like utenfor første stolpe.

93.min:  Enda et fantastisk Pacheco-raid ender med at spanjolen skyter via keeper og i tverrliggeren. Amoo er nær ved å heade returen i mål.

Sluttrapport: Liverpool er i ferd med å feste grepet om topplassen i reservelagsserien. De røde vant 4-1 over Hull, og har nå seks poengs forsprang ned til Man Utd på andreplass. United har imidlertid en kamp mindre spilt. Kveldens kamp ble aldri spennende, og ble i realiteten avgjort med to kjappe scoringer like etter pause. David Amoo var uheldig som ikke gjorde hat-trick i kveld, men Daniel Pacheco var likevel kampens store spiller. Spanjolen spiller en fantastisk andreomgang, er involvert i samtlige røde scoringer etter pause og også en rekke andre store sjanser. Hull kan prise seg lykkelige for at Liverpools seier ikke ble dobbelt så stor. Det burde den vært etter spill og sjanser!

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.