Liverpool Res - Sunderland Res 0-2

Reservelagets første tap i 2009 kom mot topplaget Sunderland. Begge scoringene kom i første omgang. Selvmål av Antwi. Nemeth misbrukte et par gode målsjanser. På sisteplass i reserveligaen.

Bunn mot topp i Premier Reserve League. Bunnlaget Liverpool tar i mot lederlaget Sunderland på Halliwell Jones Stadium i Warrington. Atten poeng skiller lagene etter femten spilte kamper. Godwin Antwi er tilbake fra låneopphold i Tranmere og Hereford. Krisztián Németh får en ny sjanse til å spille seg i form etter skadeopphold. Stephen Darby og Jay Spearing eneste med førstelagserfaring i startelleveren.

Liverpool: 1 Martin Hansen, 2 Stephen Darby, 3 Steven Irwin, 4 Mikel San Jose, 5 Godwin Antwi, 6 Victor Palsson, 7 Daniel Pacheco, 8 Jay Spearing, 9 Krisztian Nemeth, 10 Vitor Flora (12 Ryan Crowther, 69), 11 Gary Mackay-Steven (14 Nathan Eccleston, 69).
Ubenyttde reserver: 13 Dean Bouzanis, 15 Emmanuel Mendy, 16 Vincent Weijl.

Sunderland: 1 Nick Colgan, 2 Michael Kay, 3 Peter Hartley, 4 David Meyler, 5 Jean Yves M'voto, 6 Nyron Nosworthy (14 Blair Adams, 60), 7 Robbie Weir, 8 Jamie Chandler (15 Liam O'Mahoney, 46) 9 Martyn Waghorn (16 Ryan Noble, 84), 10 Jack Colback, 11 Jordan Cook.
Ubenyttede reserver: 12 Dan Madden, 13 Trevor Carson.

Nathan Eccleston tar plass på benken istedenfor Damien Plessis. Franskmannen skadet seg på oppvarmingen.

Strålende solskinn i Warrington.

1.OMGANG

7.min: Svært rolig innledning. Ingenting har skjedd innenfor 16-meterne de første syv minuttene.

8.min: Nemeth slår et innlegg inn bak Sunderlands backrekka, men ballen blir for lang for Mackay-Steven.

10.min: Waghorn slår ut til til Chandler på høyre. Waghorn får tilbake ballen innenfor 16-meteren. Avslutningen går himmelhøyt over.

15.min: M'voto, i kamp med Németh, får skjærmet ballen inn til keeper Colgan.

17.min: Fantastisk gjennombruddsball fra San Jose til Nemeth. Keeper kommer ut. Ungareren avslutter svakt fra elleve meter mot en utrusende keeper. Ballen går til side for bortre stolpe.

18.min: Hansen må redde en svak avslutning.

20.min: Gjennombruddsball fra Pacheco til Nemeth som legges ned. Frispark på 16-meteren.

21.min: Opphold i spillet. M'voto får behandling for en skulderskade.

22.min: På det påfølgende frisparket skyter Pacheco. Colgan redder.

26.min: Nemeth vender opp i duell med Nosworthy. Skuddet fra 16-meter går høyt og langt til side for mål.

28.min 0-1 ANTWI (selvmål): Corner i mot. Antwi er uheldig og header ballen i eget mål.

29.min: Waghorn kunne ha øket Sunderlands ledelse.

32.min: Chandler legger inn. Liverpool får klarert. Cook plukker opp ballen. Skuddet sendes over tverrligger.

35.min: Corner i mot. Denne gang får Antwi headet ballen i riktig retning, vekk fra mål.

36.min 0-2 COLBACK: Langball fra Sunderlands forsvar. San Jose feilvurderer, bommer regelrett på ballenn. En sjelden feil fra midtstopperen. Colbeck utnytter feil, smetter igjennom og lobber over Hansen.

39.min: Corner i mot. Meyler header mot mål. Mackay-Steven klarer på målstreken.

40.min: Pacheco slår inn. Nemeth plukker opp andreballen. Spiller tilbake til Flora som skyter langt til side for mål.

Tilleggstid: 1 min.

PAUSE

Pauserapport: Gary Abletts mannskap ligger under 0-2 mot Sunderland i Warrington. Krisztian Nemeth misbrukte en kjempesjanse på stillingen 0-0. I form ville ungareren nok ha sendt Liverpool i ledelsen på den muligheten. Istedenfor går Sunderland foran i målprotokollen mot spillets gang. Først headet Antwi ballen i eget mål. Deretter utnyttet gjestene en stygg av San Jose. Sunderland virker å angripe mer som en enhet, og har fine kombinasjoner langs bakken. Liverpool har som regel forsøkt på gjennombruddsballer fra midtbanen, og lyktes bra ved to anledninger. Bortsett fra scoringene har de røde hatt bra kontroll bakover.

2.OMGANG

46.min: Sunderland har gjort et bytte i pausen. O'Mahoney for Chandler.

48.min: Waghorn sparker bort ballen etter å ha blitt avblåst for offside.

50.min: M'voto holder armen ute. Nemeth går ned innenfor 16-meteren. Dommeren vinker spillet videre.

52.min: Mackay-Steven slår hardt inn. Nosworthy klarerer til corner rett foran Nemeth.

58.min; Pacheco dribler av et par spillere. Skyter mot mål fra 16-meter, men avslutningen blokkeres ut til innkast.

60.min: Adams for Nosworthy.

62.min: Meyler møter et innlegg på helvolley. Hansen kaster seg og redder ballen fast nede ved stolpen.

63.min: Skudd høyt over fra Waghorn.

66.min: Mackay-Steven legges knallhardt i backen av Meyler.

69.min: Dobbeltbytte. Crowther inn for Flora. Eccleston for Mackay-Steven. Crowther tar plass på høyrekanten. Pacheco spiller på topp sammen med Nemeth.

70.min: Forsøk på veggspill. Darby legges ned av Weir rett utenfor 16-meteren.

71.min: Spearing sender det påfølgende frisparket et bra stykke over tverrligger.

75.min: San Jose spiller opp til Nemeth. Spissen smetter igjennom, avslutter fra 16-meter. Colgan må strekke seg langt for å gi en forholdsvis ufarlig retur.

78.min: Nytt godt oppspill fra San Jose, men Pacheco klarer ikke å få kontroll på ballen.

83.min: Weir skyter utenfor fra langt hold.

84.min: Noble for Waghorn.

88.min: Sunderland etablerer angrep. O'Mahoney kommer til skudd. Hansen må gi retur, men de røde får klarert.

Tilleggstid: 3 min.

92.min: Nemeth dribler seg inn i 16-meteren parallelt med dødlinjen. en Sunderland-forsvarer griper inn i siste liten.

93.min: Spearing lemper inn i feltet. Crowther legger tilbake. Nemeth vender vekk en spiller, men avslutningen går over. Stor sjanse.

SLUTT

Sluttrapport: Liverpool ligger fremdeles sist i Premier Reserve League etter 0-2-tapet mot topplaget Sunderland. Det var reservelagets første tap i 2009. Gary Abletts mannskap lå under 0-2 til pause. I 2.omgang hadde Liverpool det meste av spillet, men skapte ikke mer enn tre gode muligheter. En kamprusten Nemeth misbrukte to av disse, og virker å være et stykke unna formen. Frustrerende kveld for ungareren. Sunderland forsvarte seg godt, og trengte ikke. San Jose gjorde en kjempemiss som førte til at Sudnerland scoret sitt andre, men spanjolen viste godt blikk og flott pasnigsfot. Han hadde oppspillet på tre av Liverpools gode muligheter. gode Liverpool-sjanser. Godwin Antwi spilte seg opp etter selvmålet. Stephen Darby og Steven Irwin viste god arbeidsinnsats på backene.