Liverpool res - Sunderland res 2-0

Liverpools reservelag tok sin femte seier på rad da de slo Sunderland 2-0 i kveld. Målene kom på en frisparkperle fra Pacheco og en flott heading av Threlfall. Alberto Aquilani spilte det siste kvarteret.

Det meldes at Alberto Aquilani vil spille det siste kvarteret av kveldens reservelagskamp mot Sunderland på Prenton Park.

Liverpools lag:
Martin Hansen, Stephen Darby, Robbie Threlfall, Daniel Sanchez Ayala, Chris Mavinga, Steven Irwin, Nathan Eccleston, David Amoo (Vincent Weijl 86), Nikola Saric (Jordy Brouwer 63), Daniel Pacheco, Alexander Kacaniklic (Alberto Aquilani 75). Innbyttere: Dean Bouzanis, Emmanuel Mendy.

Sunderlands lag: Martin Fulop, Michael Kay, David Brown, David Meyler, Nyron Nosworthy, Dan Madden, Liam O'Mahoney (Adam Reed 67), Robbie Weir, Daryl Murphy, Roy O'Donovan (Ryan Noble 80), Nathan Luscombe. Innbyttere: Michal Misiewicz, Conor Hourihane, Liam Noble.

1.omgang:
1.min: Liverpool tar avspark på Prenton Park. De røde på en visitt foran gjestenes mål allerede etter 40 sekunder, men ballen triller inn til keeper Fulop.

4.min: Steven Irwin med et godt skuddforsøk. Nathan Eccleston avvinkes for offside når han plukker opp returen.

6.min: David Amoo vinner et frispark 25 meter fra mål, men vertene klarer ikke å utnytte situasjonen.

8.min: Flott spill av Liverpool. Steven Irwin slår til Amoo på 16-meterstreken. Sistnevnte hopper over ballen, og Nikola Saric får en stor sjanse og vinner en corner. Hjørnesparket klarer ikke de røde å utnytte.

10.min: Venstreving Alexander Kacaniklic slår et godt innlegg fra venstre som triller gjennom hele målgården. Liverpool har begynt kampen klart best.

15.min: Nathan Eccleston skjærer inn fra høyre og skyter rett på keeper Fulop.

18.min: Gjestene på sin første visitt foran mål. O'Mahoney legger inn fra venstre og O'Donovan stusser ballen utenfor bakre stolpe.

23.min: Liverpool er uhyre nære å ta ledelsen når Sunderland-forsvarer Robbie Weir header et innlegg fra venstre i egen tverrligger og til corner under press fra Nikola Saric.

25.min: Daniel Ayala får gult kort etter å ha felt en Sunderland-spiller utenfor hjørnet av 16-meteren. Gjestene får et frispark i farlig posisjon. O'Mahoney skyter imidlertid svakt utenfor bortre stolpe.

27.min: Nathan Eccleston skyter fra skrå vinkel. Fulop må gi retur, men gjestene får ryddet unna.

28.min: Stor dobbeltsjanse til gjestene, men Robbie Threlfall får klarert en resultatløs corner.

29.min: Nathan Eccleston er nær ved å løpe opp et svakt tilbakespill, men Sunderland får med nød og neppe klarert.

Liverpool-eier George Gillett er på plass på Prenton Park og følger reservelaget i kveld.

41.min: Gjestene med et par innleggsforsøk, men Liverpool-keeper Martin Hansen har full kontroll.

44.min: Daniel Pacheco blir vist det gule kortet etter en forseelse midt på banen.

45.min: Ett minutt tilleggstid i første omgang.

45.min: Eccleston felles og Liverpool får frispark i farlig posisjon. David Meyler får gult kort for å ha nektet å gi fra seg ballen.

45.min: 1-0 DANIEL PACHECO. Et halvt minutt over det tillagte minuttet setter Daniel Pacheco frisparket fra drøye 20 meter kontant i krysset. Kjempescoring!

Liverpool åpnet friskest denne kjølige kvelden på Prenton Park, og dominerte banespillet de første 25 minuttene. De skapte også noen halvsjanser, som regel etter initiativ fra herrene Eccleston og Amoo. Det siste drøye kvarteret av omgangen skjedde det fint lite, før Eccleston skaffet Liverpool et frispark i farlig posisjon på overtid, i en situasjon der han egenlig burde ha spilt fra seg ballen litt tidligere. Frisparkekspert Daniel Pacheco tok ansvar og satte ballen rett i krysset med et fantastisk skudd.

2.omgang:
46.min: Sunderland setter i gang andre omgang.

46.min: Martin Hansen bokser resolutt bort et godt Sunderland-innlegg.

47.min: Liverpool vinner to hjørnespark i rask rekkefølge. Steven Irwin skyter høyt over etter det siste.

51.min Daniel Pacheco tråkler seg inn i feltet, men blir presset og må gi tilbake til Robbie Threlfall. Liverpool vinner en corner, som de ikke klarer å utnytte.

57.min: Sunderland med et godt angrep dratt opp av Nyron Nosworthy. Nathan Luscombe sender i vei et godt skudd, som Martin Hansen får bokset til corner. Cornersituasjonen blir avsluttet med et ufarlig skudd utenfor.

58.min: Alberto Aquilani får applaus når han starter oppvarmingen.

59.min: Sunderland slår en lav ball inn i feltet, men heldigvis når ikke gjestenes spiss frem til lærkula.

60.min: Chris Mavinga får gult kort etter en rugbytakling i midtsirkelen når Sunderland kontrer. Like etterpå får samme mann klarert en farlig Sunderland-sjanse.

62.min: Steven Irwin med et skuddforsøk som blir blokkert.

63.min: Jordy Brouwer erstatter Nikola Saric.

67.min: Adam Reed kommer inn for Liam O'Mahoney for gjestene.

69.min: Daryl Murphy med Sunderlands beste sjanse så langt i kampen, når han får tid til å forsøke å skru ballen opp i hjørnet bak Martin Hansen. Heldigvis styrer Sunderland-spilleren ballen en meter utenfor stolpen.

70.min: Gjestene presser på for en utligning nå, og Robbie Threlfall får gult kort for en felling like utenfor hjørnet av 16-meteren. Det svake og lave frisparket blir klarert av Daniel Ayala.

75.min: Alberto Aguilani erstatter Alexander Kacaniklic til stor applaus fra publikum. Nathan Eccleston går ut på høyreflanken, og italieneren inntar en posisjon som hengende spiss bak Jordy Brouwer.

77.min: David Amoo går på raid og spiller fri Jordy Browuer. Nederlenderens vinkel bir dårlig når han avslutter fra kloss hold. Corner, som blir resultatløs.

79.min: Sunderlands Daryl Murphy pådrar seg et gult kort når han går i ryggen på Mavinga inne i Liverpool-feltet. Helt unødvendig.

80.min: Ryan Noble erstatter Roy O'Donovan for gjestene.

82.min: Nathan Luscombe slår en corner for gjestene, men muligheten renner ut i sanden.

83.min: David Amoo dribler og dribler, og vinner et frispark i farlig posisjon 25 meter fra mål.

84.min: 2-0 ROBBIE THRELFALL. Daniel Pacheco legger frisparket og Robbie Threlfall stuper frem og header ballen i mål via stolpen.

86.min: Vincent Weijl kommer inn for David Amoo. Sistnevnte har spilt en svært god kamp.

88.min: Jordy Brouwer og Nathan Eccleston får hver sin gode mulighet.

89.min: Steven Irwin pådrar seg gult kort.

90.min: Ett minutt på overtid drar Alberto Aquilani opp et godt angrep, som blir avsluttet med et Jordy Brouwer-skudd som treffer en Sunderland-forsvarer.

90.min: To minutter på overtid får innbytter Vincent Weijl headet på mål, og Fulop på strekke seg for å stoppe forsøket.

Liverpool tok sin femte seier på rad i reservelagsserien, og holdt nullen for fjerde kamp på rad. En godt gjennomført kamp av de røde. Sunderland hadde sin beste periode midtveis i andre omgang, men mot slutten tok Liverpool over igjen, og punkterte kampen da Robbie Threlfall headet et Daniel Pacheco frispark i mål via stolpen. En flott scoring. Nevnte Pacheco ble kåret til banens beste spiller av Liverpoolfc.tv etter en kjempescoring på frispark og målgivende pasning til Liverpools andre mål. Alberto Aquilani spilte det siste kvarteret, og utmerket seg med en god touch og flott ballbehandling. I tillegg virket han kreativ og rimelig temposterk. Italienerens første kvarter i rød trøye var således lovende.