Liverpool U18 - Barnsley U18 2-0

Liverpool juniorlag fant veien tilbake til vinnersporet med 2-0 mot Barnsley. Mål av David Amoo og prøvespiller Tony Silva. God debut av Michael Ngoo. Alex Cooper ut med skade.

Liverpools juniorlag vant 2-0 mot Barnsley takket være nettkjenninger av David Amoo og innbytter Tony Silva. Liverpool var forsterket med Christopher Buchtmann og overårige David Amoo til denne kampen. Nyervervelsen Michael Ngoo spilte fra start, men ble byttet ut med prøvespilleren Silva i det 67.minutt.

Barnsley kom best i gang med noen farlige dødballer. Chris Oldfield måtte ut og bokse vekk en godt slått corner fra undersiden av tverrliggeren. Andre Wisdom foretok to gode brytninger for å holde gjestene på avstand.

Liverpool skapte den første skikkelige muligheten da Amoo avanserte frem på høyreflanken før han la inn. Buchtmann var like ved å styre innlegget i mål. I det 14.minutt var rollene byttet opp. Buchtmanns innlegg ble ekspedert i nettet av David Amoo.

Den tidligere Millwall-spilleren har vist lovende takter for reservelaget denne sesongen, og få minutter senere viste han igjen et nytt eksempel på hvordan en skal komme forbi forsvarerne. Avleveringen traff Michael Ngoo som nesten klarte å finne veien til nettmaskene på akrobatisk vis.

Nå kontrollerte hjemmelaget kampen, men en skade på Alex Cooper i det 25.minutt ødela noe av rytmen. Etter et langt opphold måtte midtbanespilleren bæres av banen. Rodolfo Borrells mannskap brukte noe tid for å gjenopprette dominansen.

Mot slutten av omgangen var Liverpool tilbake i siget. Ledelsen kunne ha blitt doblet. Krisztian Adorjan skjøt over fra kanten av straffefeltet, og Ngoos forsøk gikk utenfor.

Bortelagets keeper fikk slått Adorjans heading i tverrliggeren etter godt forarbeid på flanken av Amoo.

Ngoo kom forbi to forsvarere før Hodgson i Barnsley-buret måtte i aksjon for å redde avslutningen fra langt hold. Nyervervelsen skapte hodebry for Barnsley. Han var uheldig som ikke scoret etter 60 minutter. Den tidligere Southend-spilleren skjøt like utenfor ved nærmeste stolpe etter at Buchtmann hadde lagt 45 grader tilbake.

Liverpool skapte nå sjanse på sjanse. Borrell må kanskje ha lurt på om det var en av de dagene for hans mannskap. I det 71.minutt nettet innbytter Silva etter flott angrepsspill av Buchtmann. Amoo kom igjen nær nettkjenning senere, men sluttresultatet ble 2-0.

Liverpools lag: Chris Oldfield, John Flanagan, Jack Robinson, Andre Wisdom, Matty McGiveron, Conor Coady, David Amoo, Alex Cooper (Michael Roberts 25), Michael Ngoo (Tony Silva 67), Krisztian Adorjan (Michael Ihiekwe 73), Chris Buchtmann. Ubenyttede reserver: Stephen Sama, Deale Chamberlain.