Liverpool U18 - Manchester Utd U18 1-3

Liverpool U18 tapte 1-3 hjemme mot Manchester United i Premier Academy League. Adam Pepper nettet trøstemålet i det 89.minutt. Thomas Ince var Liverpools beste.

Liverpool tapte for åttende gang på 13 kamper i Premier Academy League da Manchester United gjestet The Academy i Kirkby tidligere i dag.

United åpnet best med en avslutning etter seks minutter. Davide Petruccis skudd ble blokkert av Matty McGiveron og Stephen Sama i samarbeid. Åpningskvarteret ble preget av innsats og lite skjedde foran målene.

Gjestene tok ledelsen etter 16 minutter. Liverpool klarte ikke å håndtere en lav ball i feltet. Will Keane skrudde ballen forbi Chris Oldfield og inn i det lengste hjørnet. Hjemmelaget kunne fått seg en knekk etter et slikt tidlig baklengsmål, men svarte godt på tiltale.

Thomas Ince viste hvor farlig han kan være på dødballer da Uniteds keeper måtte redde hans skrudde frispark etter 20 minutter.

Rodolfo Borrells mannskap slet med å skape sjanser fra åpent spill. De kunne fått enda et mål i mot hvis ikke Michael Roberts hadde fått headet vekk Keanes skudd på mållinjen.

Petrucci skjøt så like utenfor, og United ga en påminnelse om hvor dyktige de kan være på kontringer. Liverpool avsluttet omgangen sterkt. Kun en meget god inngripen av Dean McGinty stoppet Krisztian Adorjan fra å utligne etter en strålende gjennombruddsball fra Ince.

I 2.omgang hadde også Liverpool mest ballinnehav, men klarte heller ikke nå å skape muligheter foran mål. Igjen virket Ince å være den farligste spilleren. Han var like ved å sende ballen i nettmaskene, men fikk fikk skikkelig tak i John Flanagans innlegg mot bortre stolpe.

Like etterpå doblet United ledelsen ved Nick Ajose. Jack Ellison kunne ha redusert umiddelbart, men en fri heading fra innenfor målfeltet gikk like utenfor.

I det 67.minutt utnyttet Manchester United en forsvarsfeil, og Keane sørget for at det sto 0-3 i målprotokollen.

Adam Pepper, som kun gjorde sitt andre innhopp for sesongen, reduserte fra et frispark minuttet før slutt. 1-3 ble også sluttresultatet.

Liverpools lag: Chris Oldfield, John Flanagan, Jack Robinson (Michael Ihiekwe 84), Stephen Sama, Matty McGiveron, Conor Coady, Andre Wisdom, Michael Roberts, James Ellison, Krisztian Adorjan (Adam Pepper 62), Tom Ince. Ubenyttede reserver: Deale Chamberlain, Craig Roddan, Michael Ngoo.

Kilde: Liverpoolfc.tv.