Lucas frykter Crouch og Keane

De svake preseason-resultatene bekymrer ikke Lucas Leiva foran dagens ligapremiere på White Hart Lane. Brasilianeren advarer imidlertid mot duoen Peter Crouch og Robbie Keane.

De røde tapte som kjent mot klubber som Rapid Wien, Espanyol og Atletico Madrid i sesongoppkjøringen. Men brasilianeren mener det var viktigere å komme i form enn å oppnå gode resultater.

Lucas hevder at han og hans lagkamerater er i toppform foran dagens kamp mot Tottenham.

- Vi har gått på et par tap den siste tiden, mot Espanyol og Atletico, men fansen kan forholde seg rolig. Selvsagt ønsker vi å vinne alle kamper, men Tottenham-kampen vil være annerledes. Alle vil være fokuserte, og alle vil være i form. Forhåpentligvis kan vi starte sesongen med seier, da våre rivaler ikke vil gi oss mange sjanser, sier 22-åringen til liverpoolfc.tv.

- Preseason handler først og fremst om å komme i form. Deretter kan du se på resultatene. Vi klarte ikke å vinne alle kampene, og Rafa prøvde ut troppen og forsøkte å gi alle spilletid. Jeg er sikker på at vi vil fremstå som bedre i vår første ligakamp som en følge av det.

- Seier i første kamp gir deg mye selvtillit med tanke på de neste kampene. Spesielt når du starter på bortebane, slår han fast.

Lucas får gjensyn med de tidligere lagkameratene Peter Crouch og Robbie Keane i ettermiddag.

- Vi vet hvor vanskelig det er å spille på White Hart Lane. Tottenham har en god tropp med gode spillere. Keane og Crouch kan utgjøre et godt partnerskap, så vi må være oppmerksomme på dem. Crouch er en artig fyr, og jeg kjenner også Keane godt etter de fem månedene vi spilte sammen i fjor. De to er kvalitetsspillere, og vi må prøve å stoppe dem. De kan være virkelig farlige.

Spurs-keeper Heurelho Gomes er også et kjent ansikt for Lucas.

- Jeg kjenner Gomes. Han er en venn av meg. Han fikk ingen god start på sin Spurs-karriere, men er nå i god form. Han er en god keeper, som det blir vanskelig å score mål på, avslutter midtbanespilleren.